Şocant! Se îndoapă cu pâlnia ca să fie cea mai grasă femeie din lume

De Unica.ro, pe

Într-o perioadă în care multe femei suferă de foame ca să fie cât mai slabe, tânăra Tammy Jung se îndoapă zilnic pentru că vrea să devină cea mai grasă femeie din lume şi să câştige bani din asta.
Acum câţiva ani, Tammy era o adolescentă normală, de 50 de kilograme, care juca volei în echipa şcolii. Acum, la 100 de kilograme, este de nerecunoscut. Culmea este că s-a îngrăşat nu din cauza vreunei boli, nu din lene, ci pentru că a vrut. Şi nici măcar nu vrea să se oprească aici.
Tammy ţine o dietă cu 5000 de calorii pe zi – în condiţiile în care 2000 ar fi mai mult decât suficient pentru ea – şi pentru că nu reuşeşte să mănânce atât de mult, îl pune pe iubitul ei de 28 de ani, să-i toarne pe gât milkshake-uri, folosind o pâlnie şi un furtun!
Şocant! Se îndoapă cu pâlnia ca să fie cea mai grasă femeie din lume
Aşa a reuşit să ia în greutate câte 20 de kilograme la fiecare şase luni. Visul ei este să ajungă la 200 de kilograme şi nu îi pasă că îşi pune sănătatea în pericol. Mănâncă în jur de 30 de gogoşi pe zi, plus teancuri de clătite şi napolitane. „Îmi încep ziua cu un mic dejun bogat, cu napolitane, cremă de brânză, şuncă, cârnaţi. După amiaza mănânc câţiva burgeri la un fast-food. Aş putea să mănânc brânză toată ziua.  Iar la cină mănânc câteva pizza sau mâncare mexicană”, spune Tammy.
„La sfârşitul zilei îmi fac un shake de îngrăşat din frişcă şi o găletuşă de îngheţată, pe care o mănânc cu pâlnia. Pâlnia mă obligă să beau shake-ul, chiar dacă am stomacul plin.”
Şocant! Se îndoapă cu pâlnia ca să fie cea mai grasă femeie din lume
Pentru ce tot acest chin? Tammy Jung vrea să câştige bani ca model pe site-urile care pun la dispoziţia pasionaţilor imagini şi clipuri cu grăsuţe. Deja câştiga aproximativ 1000 de dolari pe lună fiindcă bărbaţii atraşi de grăsuţe sunt dispuşi să plătească pentru a o privi cum mănâncă.
„Corpul meu arată atât de sexy şi cu cât mă îngraş mai mult, cu atât mă simt mai feminină”, spune Tammy.
Şocant! Se îndoapă cu pâlnia ca să fie cea mai grasă femeie din lume
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
Ce sune iubitul ei despre asta? Spune că nu îl deranjează nici greutatea ei, nici atenţia pe care o primeşte din partea altor bărbaţi. „Mi-am dat seama de la început că-i place să mănânce. Mergeam în oraş la masă şi mânca mai mult decât mine. Am fost impresionat. O iubesc oricum ar arăta”.
În schimb, familia lui Tammy nu ştie cu ce se ocupă tânăra şi nici că s-a îngrăşat intenţionat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter