Ce vor femeile de la o mașină. Ție ce ți se pare cel mai important?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 13:18
Cum arată pentru o șoferiță mașina ideală? Am întrebat câteva doamne și domnișoare din trafic și am aflat că pe primele locuri se regăsesc aspecte care au legătură cu confortul, chiar dacă este vorba despre condus, cum ar fi o cutie de viteze manuală sau despre aspecte personale, de exemplu o oglindă retrovizoare mai mare, în care să se poată privi mai ușor, fără a se întinde și a se ridica de pe scaun.Iată cum visează doamnele şoferiţe să arate maşinile ideale la volanul cărora ar vrea să se afle.

Minodora, care e studentă, ne-a declarat că își dorește o mașină nouă, decapotabilă care să aibă un portbagaj imens pentru toate gențile și trollerele de care are nevoie când pleacă în vacanță. Preferabil, spune Minodora, să fie un Ferrari roșu ca focul.

Elena, care lucrează în vânzări, ne-a declarat că își dorește o mașină cu oglinzi mari, în care să se poată vedea mai bine când își verifică machiajul înaintea unei întâlniri cu un client. Și neapărat, neapărat, o cutie de viteze automată… în 6 trepte.

Gabi, trainer personal, vrea 500 de cai putere și niște covorașe șmechere, personalizate cu tot felul de citate inspiraționale, pentru ca pasagerii să aibă o bună dispoziție atunci când se află la ea în mașină.

Mihaela e mai practică. Studenta la ASE își dorește o mașină nouă, ultimul răcnet, dar mică, de oraș, neapărat cu o cutie de viteze automată și spații de depozitare atât pentru bagaje, în portbagaj, cât și în mașină pentru geantă, truse de farduri, creme, loțiun, pantofi și un rând de haine de schimb.

Pune frana si vezi care sunt cele mai rapide masini din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter