Ce pantofi de ocazie găseşti de Black Friday

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Fie că vrei sau nu să recunoşti, o petrecere este o scuză bună să îţi cumperi pantofi noi. Pentru că sărbătorile de iarnă sunt aproape, ne-am gândit să îţi spunem ce pantofi de ocazie găseşti la ofertă de Black Friday.

Nu ai cum să dai greş când porţi pantofii stiletto, mai ales dacă alegi unii aurii, cu pietre colorate aplicate. Îi găseşti aici şi îi poţi cumpăra la preţ special de Black Friday – de la 159 de lei la 109 lei. Îi poţi purta cu o rochie în orice culoare se regăseşte pe pantofi, dar şi cu o „little black dress”.

pantofi cu pietre

O alegere bună sunt şi pantofii argintii cu vârf rotund. Pentru că ştim cât de important este confortul, am ales un model cu toc rotund, pe care îl poţi cumpăra de Black Friday de aici, reduşi de la 549 de lei la 329,9 lei.

Pantofi argintii

Dacă vrei un aer sofisticat, alege o pereche de pantofi stiletto în două culori. Modelul perfect îl găseşti de Black Friday aici, cu o reducere de 26%.

pantofi colorati

Din colecţia de pantofi de ocazie nu ar trebui să îţi lipsească pantofii negri. Sunt potriviţi pentru orice, de la rochii lungi sau scurte, la fuste sau pantaloni. De Black Friday am ales o pereche din lac, pe care o poţi cumpăra de aici. Iar când vei afla că au preţ de doar 89 de lei, sigur nu vei rezista tentaţiei.

pantofi negri

Pantofii albi nu sunt doar pentru nuntă. Îi poţi purta şi la o petrecere, combinaţi cu o rochie într-o nuanţă neutră sau cu imprimeu floral. Am ales un model comod, cu vârf rotund, pe care îl găseşti aici, la preţ special de Black Friday – de la 549 de lei la doar 329 de lei.

Pantofi albi

Pantofii roşii sunt, de asemenea, un must-have la petrecerile de iarnă. Sunt sexy şi merg perfect cu o rochie neagră. Nouă ne-a atras atenţia un model cu pietricele aplicat, pe care îl găseşti aici, la doar 74,12 lei de Black Friday.

pantofi rosii

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter