Ce a găsit o mamă la mormântul fiului său în ziua în care acesta ar fi împlinit vârsta de 1 an

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 01 noiembrie 2017, 12:22
O femeie din SUA, pe nume Nicura Thompson, şi-a pierdut fiul anul trecut, la doar 6 săptămâni după ce s-a născut. Micuţul, pe nume Colton, suferea din cauza unei tulburări genetice rare, numită Sindromul DiGeorge.

Pentru că pe 21 octombrie 2017 ar fi fost prima zi de naştere a lui Colton, mama sa şi-a dorit să facă ceva special pentru micuţul său plecat pe lumea cealaltă mult prea devreme. Astfel, aceasta a contactat o organizaţie locală care se ocupă cu vopsirea pietrelor în diferite culori, ritual considerat aducător de fericire. Totodată, mama a donat lapte de la sân în memoria fiului său.

Dorinţa mamei îndurerate era ca oamenii să ducă astfel de pietre la mormântul fiului său pentru a răspândi fericire în jur. Nicura s-a dus la cimitir în ziua când fiul său ar fi împlinit vârstă de 1 an şi mare i-a fost mirarea să vadă mormântul micuţului plin de baloane şi pietre colorate inscripţionate cu mesaje de încurajare şi mesaje pentru cel mic.

Nu mi-a venit să cred! Mormântul era acoperit de pietre şi multe dintre ele au fost vopsite special pentru fiul meu, ceea ce mi s-a părut foarte înduioşător.„, a povestit Nicura pentru o televiziune locală.

Colton Nicura Thompson

În ziua respectivă au venit aproximativ 300 de persoane să orneze mormântul copilului, majoritatea străini şi necunoscuţi de familia îndurerată. Cei prezenţi au declarat că povestea Nicurei i-a impresionat foarte mult şi că micuţul Colton le-a schimbat viaţa şi modul de gândire, cu toate că nu-l cunoşteau.

Citește și – Gestul pe care o mamă îl face zilnic pentru fiul ei de 80 de ani

Citește și – Un copil de 10 ani își vinde jucăriile pe o stradă din Mioveni

Sursa foto: Facebook, captura fox13now.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter