Ce a descoperit un bărbat despre soția lui, după 25 ani de căsnicie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 06 octombrie 2017, 17:17
Un bărbat din Belgia urmează un tratament psihiatric și cere anularea mariajului, după ce a făcut o descoperire neașteptată despre femeia care i-a fost soție timp de 25 de ani.

Jan și Monica s-au căsătorit în anul 1993. Bărbatul a făcut mari eforturi să o aducă în Belgia din țara ei natală, Indonezia, deoarece autoritățile belgiene aveau dubii în ceea ce privește identitatea și actele femeii.

„Am adus-o în Belgia, cu toate că nu mi-a fost uşor. Autorităţile belgiene au avut îndoieli serioase cu privire la autenticitatea certificatului de naştere şi a documentelor de identitate, dar în cele din urmă am reuşit. Mi s-a părut o femeie atrăgătoare. Nu avea niciun fel de trăsături bărbăteşti”, explică bărbatul în vârstă de 64 de ani.

Pentru că Jan avea deja doi copii dintr-o relație anteriară, a decis de comun acord cu Monica să nu mai aducă pe lume și alți moștenitori. Timp de 25 de ani, căsnicia lor a decurs bine.

„Nu am sesizat nimic ciudat nici în timpul relațiilor intime. Își cumpăra lunar tampoane ca să mă facă să cred că are menstruație. Nu am bănuit nimic niciodată”, a adăugat belgianul.

După mai mulți ani de căsnicie, Monica se achimbase radical. Se angajase într-un club de dansatoare, purta haine foarte mulate, tocuri înalte, se vedea cu alți bărbați și, astfel, au început să circule zvonuri ciudate: că ea este, de fapt, bărbat.

Adevărul a ieșit la iveală abia după ce Jan a descoperit mai multe mesaje de dragoste trimise de Monica unui alt bărbat. Îngrozit de descoperirea făcută, belgianul și-a luat soția la întrebări, iar ea a recunoscut cu seninătate că s-a născut bărbat, dar și-a făcut o schimbare de operație de sex. Prin urmare este femeie, așa că nu mai avea sens să îi mai spună despre trecutul ei.

Jan cere acum anularea mariajului și urmează un tratament psihiatric pentru a-și reveni din șoc.

„Am fost înșelat. Întreaga mea lume s-a năruit în acea seară”, a mărturisit el.

Deocamdată, autoritățile belgiene refuză să o dea afară pe Monica din căminul conjugal, însă mariajul ar putea fi anulat în curând.

Citește și – Un mire a propus un joc la nuntă. Jocul lui a fost răzbunarea perfectă

Citește și – Logodnicul a părăsit-o cu trei zile înainte de nuntă, dar ea s-a prezentat la altar dintr-un motiv impresionant

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter