Ce a descoperit o tânără despre părinții ei în urma unui set de analize

De Amelia Matei, pe
Doris Gruenwald, o tânără din Austria care s-a născut în 1990, a aflat abia după 28 de ani, când i s-a recoltat sânge în cadrul unui control medical de rutină, că părinții ei biologici sunt alții decât cei care au crescut-o.

„Corpul a început să îmi tremure și am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare atunci când am aflat”, povestește tânăra.

Deşi personalul medical de la Spitalul Universitar Granz din Viena a susţinut că schimbul s-ar fi produs în altă parte, instanţa a respins acest lucru. Judecătorii au decis că Doris a fost încurcată cu copilul altei perechi în primele 20 de ore de la naștere, în timp ce mama ei se refăcea după operaţia de cezariană.

 „Evident că vestea a fost un șoc pentru mine și pentru fiica mea, dar am știut de la început că nimic nu ne poate separa, că vom rămâne mamă și fiică pentru totdeauna. Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a spus Evelin Gruenwald, femeia care a crescut-o pe Doris.

Staff-ul spitalului vienez a fost nevoit să plătească 90.000 euro daune morale familiei Gruenwald, pentru eroarea comisă în urmă cu aproape 30 de ani. Doris nu a aflat încă cine sunt părinții ei biologici și nici părinții ei nu știu cine este fiica lor adevărată și unde se află.

Citește și – Au elucidat un mister vechi de 20 ani după ce fiica lor a venit acasă cu noua ei prietenă

Citește și – După 10 ani de pozat oameni fără adăpost, o fotografă și-a găsit tatăl printre ei

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter