Cântăreaţa LP revine în iunie la Arenele Romane din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 mai 2019, 14:38
Celebra cântăreaţă LP revine în Bucureşti pe data de 24 iunie. Concertul care va avea loc la Arenele Romane face parte din turneul de promovare al celui de-al cincilea album, “Hearth to mouth ”.

LP a concertat pentru prima dată în Bucureşti în toamna anului 2016, în cadrul festivalului Full Moon, apoi a revenit pentru a cânta în deschiderea trupei Kings of Leon, la data de 17 iunie 2017.

Cântăreața LP își promovează noul album

În cadrul celui de-al treilea concert în Bucureşti, LP îşi va promova cel de-al cincilea album,„Hearth to Mouth”, care conține piese precum „When we’re high”, ”Recovery” şi “Dreamer”. Este de aşteptat ca aceasta să ne impresioneze şi cu piesele deja cunoscute „Lost on you” şi „Muddy Waters”.

„În mod ironic, am compus albumul din perspectiva fostei mele partenere de a fi înșelată, iar apoi am ajuns în aceeași ipostază, nu după mult timp. Sentimentul e groaznic. Niciodată nu îți dai seama până nu ești în ambele părți ale situației. E groaznic să frângi inima cuiva, dar e și mai groaznic să ți se întâmple. ” a declarat LP despre noul ei disc.

Albumul acesta este o colecţie de confesiuni sincere despre iubire, infidelitate, nesiguranţă, dorinţă si regret, iar piesele de pe el transmit trăirile artistei în diferite ipostaze.

„Sunt norocoasă să am un public care înțelege. Ei pot vedea și auzi că am trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct și apeciază asta, pentru că tuturor ni se întâmplă, de la leagăn până la mormânt. Sunt doar aici ca să cânt despre asta. Dacă vă place, minunat, pentru că mie îmi place” susține aceasta.

Biletele pentru concertul LP ce va avea loc la Arenele Romane în data de 24 iunie pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 139 lei și 219 lei, de pe site-urile specializate.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter