Călătorii dintr-un tren au rămas șocați când a urcat el. Toți au scos telefoanele pentru a-l filma FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 august 2018, 11:36
Un pasager mai neobișnuit a urcat într-un tren regional din Austria, moment în care toți călătorii au scos telefoanele mobile pentru a-l filma.

Un bărbat cu pălărie a decis să ia trenul, însoțit fiind de calul său. Imaginile în care tânărul apare ținând un cal brun de căpăstru pe platforma de intrare în tren au devenit virale. Iar călătorii nu păreau deloc deranjați.

Cuplul neobișnuit a fost recunocut imediat de media austriece – calul, o iapă pe nume Frieda, şi călăreţul Benni.

Potrivit companiei naționale a căilor ferate OBB din Austria, bărbatul a fost imediat rugat de conductor să coboare împreună cu calul, fiind informat că trenul nu va porni atâta timp cât ei se află la bord.

Totuși, reprezentanții companiei, care au tratat cu umor întâmplarea, au precizat că speră ca acest inicdent să nu se repete.

Fotografiile au fost realizate în gara Bad Mitterndorf (centru), pe o mică linie regională din Alpii austrieci, a anunțat OBB.

Compania a reamintit că doar animalele „de talie mică și fără periculozitate” sunt autorizate la bordul trenurilor austriece. Și aici există câteva reguli: câinii trebuie să poarte botniță și să aibă bilet.

Citește și: Comoara din garajul bunicii: Ce a descoperit o studentă din America FOTO

Citește și: Unei femei i s-a refuzat un job pentru că nu a vrut să dea mâna cu angajatorul

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter