Călătorii: Un concediu de vis în Bucegi

De Lumea Femeilor, pe

Muchii stâncoase, vâlcele adânci, brâne înierbate, cărări umbroase, cascade huruitoare şi un aer… perfect pentru o zi de vacanţă
Atât cât a mai rămas din vară, bucură-te de munţi, de liniştea  înălţimilor, de solitudinea potecilor, provocarea stâncilor şi plăcerea de a ajunge sus, cât mai sus. Salută Sfinxul, lasă Babele să bârfească, adună-te la Schitul Ialomiţei. Că doar eşti în Bucegi, nu-i aşa?

Trasee după pregătire

În funcţie de pregătirea fizică, îţi propun două trasee, unul mai uşor şi cu perspective de peisaj mai reduse şi altul mai solicitant, dar cu “deschideri“ spectaculoase. Pentru prima variantă, trebuie să pleci din Sinaia, Cota 1400. Ajungi la Cota 2000, apoi la Cabana Piatra Arsă şi, mai jos, spre Hotel Peştera, în vecinătatea căruia poţi vizita Schitul cu acelaşi nume. A doua variantă are ca punct de plecare Buşteni, trece prin Jepii Mici şi ajunge la Babele. Mai e timp şi de Omu, însă cu întoarcere a doua zi (te poţi caza la cabană sau poţi sta la cort). La plecare, ia-o pe Valea Cerbului, o variantă de coborâre accesibilă şi reconfortantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter