Black Friday 2016: unde găsești cele mai avantajoase oferte la ceasurile de mână

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:18
De Black Friday, ceasurile dau timpul înapoi și se vând la prețurile din anii trecuți! Dacă intenționezi să îți achiziționezi un ceas nou sau pregătești deja cadourile de Sărbători pentru cei dragi, nici că se putea să prinzi o perioadă mai bună pentru a găsi cele mai avantajoase prețuri. Online, bineînțeles!

Iată unde găsești cele mai avantajoase oferte la ceasurile de mână în Vinerea Neagră:

Elefant.ro
Mycloset.ro
Watchshop.ro
Secundar.ro
Crono24.ro

Elefant.ro

Așa cum ne-a obișnuit deja, Elefant.ro a intrat și anul acesta în cursa marilor reduceri de Black Friday. Magazinul online te așteaptă cu discount-uri de până la 80%, vineri, 18 noiembrie la cărți, parfumuri și alte accesorii. Așadar, accesează Elefant.ro în Vinerea Neagră, dacă vrei să cumperi ceasuri de damă și bărbătești de calitate, la prețuri avantajoase.

Mycloset.ro

Singurul outlet online din România, Mycloset.ro este un alt site pe care trebuie să îl ai în vedere de Black Friday, mai ales dacă vrei să îți achiziționezi un ceas. Magazinul online te așteaptă cu o selecție vastă de ceasuri de firmă, cu reduceri generoase. Reprezentanții Mycloset nu au anunțat încă perioada în care se va desfășura Black Friday, dar pe site găsim deja reduceri considerabile.

Watchshop.ro

Ceasurile sport, ceasurile vintage, ceasurile hand made, ceasurile clasice sau cele moderne se pot achiziționa anul acesta de Black Friday fără costuri prea mari, deoarece magazinul online Watchshop.ro te așteaptă cu oferte greu de refuzat. Ce trebuie să mai știi este că reducerile au început deja, așa că nu îți rămâne decât să alegi modelul preferat.

Secundar.ro

Pasionații de ceasuri de calitate cu siguranță au auzit deja de magazinul online Secundar.ro. Aici vei găsi o gamă variată de ceasuri de damă și bărbătești, iar garanția calității este asigurată de faptul că Secundar.ro importă produsele direct din Elveția, Germania și Marea Britanie. Promoțiile de Black Friday pe Secundar.ro se vor desfășura în intervalul 18 – 20 noiembrie, cu reduceri de până la 90%.

Crono24.ro

Un alt magazin online pe care trebuie să îl ai în vizor în perioada reducerilor din Vinerea Neagră este Crono24.ro. Aici reducerile au început deja, iar oferta de ceasuri este vastă, atât la modelele de damă, cât și la cele pentru bărbați. În plus, Crono24.ro îți asigură transportul gratuit la orice comandă din această perioadă.

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter