Black Friday 2016: 4 site-uri de unde poți cumpăra cărți la reducere

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Pentru că febra reducerilor de Black Friday 2016 a început deja, azi ți-am făcut o listă cu cele mai avantajoase oferte la cărți. Dacă vrei să-ți cumperi cărți la preț redus în următoarea perioadă, stai cu ochii pe următoarele site-uri:

Elefant.ro are reduceri de Black Friday 2016 vineri, 18 noiembrie

Ca în fiecare an, elefant.ro s-a înscris în cursa reducerilor de Black Friday. Se anunță reduceri mari la toate categoriile de produse, iar cărțile nu trebuie trecute cu vederea. Într-o astfel de zi, îți poți cumpăra cărțile preferate cu până la 80% reducere din prețul obișnuit. Noi avem deja o listă pregătită, cu cărțile preferate, așa că poți începe să-ți organizezi și tu una.

Libris.ro s-a înscris în cursa reducerilor de Black Friday 2016

Fie că te interesează beletristica, fie că te interesează cărțile de știință, politică sau medicină, pe Libris.ro îți vei găsi cu ușurință volumele preferate. Site-ul încă nu a anunțat data exactă în care va organiza Black Friday-ul de anul acesta, însă există deja cărți la reducere.

Black Friday 2016 la Cărturești

Pe Carturesti.ro vei găsi o varietate de volume, atât beletristică, cât și manuale sau cărți tehnice, dar și decorațiuni, obiecte de papetărie, muzică, filme, cărți audio sau ceaiuri ori vinuri. Ofertele sunt variate și chiar ai de unde alege! Cu puțină organizare, poți cumpăra încă de acum cadouri de Crăciun pentru cei dragi, profitând de reducerile de Black Friday!

Nemira.ro se alătură magazinelor înscrise în Black Friday 2016

În perioada 8 – 13 noiembrie, pe Nemira.ro găsești cărți reduse cu până la 45% din prețul obișnuit! Alege din timp cele mai inspirate cadouri de Crăciun pentru cei dragi și bucură-te de cumpărături rapide, din confortul casei tale! Ofertele de Black Friday sunt ocazia perfectă pentru a-ți completa biblioteca sau a cumpăra cărțile care ți-au plăcut, pe care le-ai citit după ce le-ai împrumutat de la prieteni.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter