Bărbatul a murit brusc, dar peste 8 luni soția și fiul găsesc o cutie misterioasă pe mormântul lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 11:24
Moartea unui membru al familiei este cel mai tragic eveniment pe care îl poate trăi cineva, mai ales atunci când este vorba despre un părinte care pleacă prea devreme la cer.

Este și cazul lui Cody Wells, un tânăr ofițer de poliție din Alabama, care s-a stins din viață la doar 23 de ani, în urma unui accident de mașină. O mașină i-a ieșit în cale într-o zi, în timp ce conducea, iar rezultatul coliziunii a avut ca impact ciocnirea sa cu un copac.

Bărbatul a murit pe loc, lăsând în urmă o soție îndurerată, pe nume Danielle, și un fiu în vârstă de trei ani, pe nume Braxton, care nu înțelege de ce nu își mai poate vedea tatăl. De când a fost îngropat, cei doi merg zilnic la mormântul lui Cody.

Însă după opt luni de vizite la cimitir, soția și fiul au avut parte de o surpriză neașteptată în apropierea Crăciunului. Ei au mers la cimitir la fel ca în orice altă zi, iar ceea ce au găsit acolo i-a luat prin surprindere. Pe mormântul lui Cody era așezată o cutie misterioasă.

Cutia era plină de jucării, iar Braxton a crezut că i-a lăsat-o tatăl lui, care a „coborât din Rai” pentru a-i face un cadou de Crăciun.

În realitate, gestul impresionant a fost făcut de Chris Blake, bărbatul care a creat piatra funerară a lui Cody Wells. „A însemnat enorm pentru mine să-i văd zâmbetul pe buze”, a spus el ulterior. Deși nu este ruda lor, Blake nu a putut să nu se lase impresionat de această familie care continuă să funcționeze ca un întreg, deși unul dintre ei nu mai este.

Faptul că Danielle și Braxton vizitează mormântul lui Cody în fiecare zi, a făcut ca moartea acestuia să fie mai ușor de suportat, iar gestul generos al lui Chris Blake le-a adus un strop de bucurie în apropierea Crăciunului.

Este foarte special pentru mine să știu că mai sunt și oameni buni pe această lume, care vor să facă lucruri frumoase pentru alți oameni. Braxton nu mai fusese atât de fericit de multă vreme. A însemnat totul pentru mine doar să îl văd zâmbind”, a spus Danielle.

Citește și – După ce soțul ei a fost ucis în Afghanistan, a găsit un lucru neașteptat în laptopul acestuia

Citește și – Știa că mama ei a murit în urmă cu 23 de ani, dar într-o zi a primit un plic neașteptat la ușă

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter