Astăzi este Ziua Naţională a Spaniei! 5 piese în limba spaniolă care te-au inspirat de-a lungul timpului

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 17:47
Astăzi, 12 octombrie, este Ziua Hispanităţii, cunoscută precum Sărbătoarea Naţională a Spaniei! Cu această ocazie, Unica.ro îţi prezintă 5 piese cunoscute în limba spaniolă care te-au încântat de-a lungul timpului! :) 

Las Ketchup – The Ketchup Song (Aserejé)

Piesa lansată în anul 2002, The Ketchup Song (Aserejé) s-a bucurat de un mare succes în întreaga lume, iar primul album al formaţiei Las Ketchup a avut vânzări de peste 12 milioane de copii.

Julio Iglesias – Baila Morena

Julio Iglesias se numără printre primii zece artiști cu cele mai numeroase vânzări din istorie, fiind unul dintre cel mai iubiţi cântăreţi din lume.

Guadalupe Pineda – Historia De Un Amor

Guadalupe Pineda este o cântăreță de origine mexicană, considerată una dintre cele mai bune artiste din Mexic. Ea a lansat mai mult de 30 de albume în timpul carierei sale acoperind diferite stiluri de muzică cu vânzări de peste 10 milioane de exemplare.

Cesária Évora – Besame Mucho

Cesária Évora a fost o cântăreaţă originară din Republica Capului Verde, recunoscută pentru vocea sa gravă. Évora era numită „Diva desculță” deoarece prefera să urce pe scenă fără a purta încălțăminte; materialele sale discografice au fost comercializate în peste cinci milioane de exemplare pe plan internațional, iar Évora este considerată una dintre cele mai de succes cântărețe care au provenit din Republica Capului Verde.

Enrique Iglesias – Bailamos

Enrique Iglesias este un cântăreţ, cantautor, manechin, actor, muzician şi producător muzical de origine spaniolă. Este fiul renumitului cântăreț de muzică latino Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Preysler. Răsplata prestației muzicale de calitate a lui Enrique Iglesias este reprezentată de cele peste 60 de milioane de înregistrări vândute la nivel internațional.

Citeşte şi: Enrique Iglesias vrea să renunţe la turnee în viitorul apropiat

Enrique Iglesias, moment pasional alături de o fană

Sursă foto: Shutterstock.com

Video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter