Andi Vasluianu – în juriul unei competiții de improvizație muzicală de hip hop

De Unica.ro, pe

Actorul Andi Vasluianu va juriza o competiție de improvizație muzicală de hip hop care va avea loc, pe 22 mai, la Clubul Expirat din București. În juriul evenimentului, alături de Andi Vasluianu, vor fi doi dintre cei mai cunoscuți artiști din România: Teo, un veteran al genului stand-up comedy, și Afo, producător muzical și MC, unul dintre cei mai prestigioși reprezentanți ai scenei locale de hip hop și freestyle. Totodată, rapperul Deliric va fi gazdă, antrenând publicul către confruntarea finală.

 

8 dintre cei mai promițători MCs ai momentului vor intra într-o luptă la scenă deschisă în care inspirația, creativitatea și prezența scenică le vor fi testate în cadrul celui mai efervescent eveniment local de improvizație muzicală.

Fiecare MC va încerca să-și facă knock-out adversarul în battle-uri formate din 4 runde succesive de 60 de secunde. Juriul decide învingătorul fiecărui battle, iar acesta merge mai departe în competiție până când rămân în joc ultimii doi. Criteriul decisiv este IMPROVIZAȚIA (capacitatea concurenților de a răspunde în mod direct și expres provocărilor, demonstrându-și abilitatea de a procesa în timp real replicile adversarilor). Jurații vor ține cont însă și de CREATIVITATEA intervențiilor, de RITM & FLOW (capacitatea concurenților de a face rime pe loc, în sincron cu ritmul muzicii), de VALOAREA POETICĂ (demonstrată de sofisticarea, lirismul și ascuțimea versurilor), precum și de RESPECTAREA TEMATICII (fiecare battle va avea un subiect – un cuvânt, o imagine sau o întrebare – pe care concurenții trebuie să îl integreze în versuri).

 În orice concurs există concurență, iar asta poate împiedica concurentul de a fi el însuși. Libertatea de a greși în acest context e cea mai valoroasă calitate pentru mine“, spune Andi Vasluianu.

Improvizația e ca o pisică, dacă tragi de ea te mușcă, dar dacă nu o bagi in seamă, vine la tine. […] Important când improvizezi e doar să o faci cu încredere, indiferent cât de bine îți iese. Nu de alta, dar dacă îți iese bine, ești zeu. Dacă nu îți iese, hei, e improvizație, uneori nu iese. Deci încredere“, adaugă Teo.

Biletele sunt disponibile pe redbull.ro/revers la prețul de 30 lei, precum și în rețeaua iabilet.ro. În seara evenimentului, la intrare, biletele costă 40 lei, iar porțile se deschid la ora 20:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter