Reacția lui Andi Vasluianu, după ce soția și-a dorit cel de-al doilea copil: „Ești sigură? Iar o luăm de la început”

Andi Vasluianu (47 ani) este cunoscut drept „Profu’” din serialul românesc cu același nume, marca Pro tv. În viața privată, actorul se bucură de familia frumoasă pe care o are de aproape un deceniu. Recent, actorul a vorbit deschis despre cum e viața cu doi copii.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, celebrul actor a povestit despre viața de familie. Andi Vasluianu și soția sa, Laura, au împreună o fetiță de nouă ani, pe nume Maia, și un băiețel în vârstă de patru ani, Toma. Cu toții s-au retras din București undeva la țară, departe de agitația cotidiană. 

E greu cu doi, mai ales că e între ei diferență de 4 ani și opt, nouă luni. Abia începuse să fie bine și atunci a zis soția ‘hai să mai facem unul’. I-am zis ‘ești sigură?’. Îți dai seama că după ce, în sfârșit, ai o conversație normală cu copilul, iar o luăm de la început. E mai obositor, dar văzându-l, nu poți să nu te îndrăgostești. Nevastă-mea e singură la părinți, de aia își dorea și eu de aia nu mi-am dorit”, a glumit actorul. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Andi Vasluianu este căsătorit în prezent cu Laura Fierăscu, însă cei doi s-au întâlnit acum zece ani. Anterior, actorul trecuse printr-un divorț, după numai un an de căsnicie cu prima lui soție. Pe Laura a cunoscut-o în timp ce lucra la o bancă, unde actorul avea semnat un contract. Nu știe dacă a fost dragoste la prima vedere, însă cu siguranță „a fost dragoste”, scrie Viva.ro.

Actorul și-a dorit ca întreaga lui familie să-i poarte numele, așa că cei doi au decis să se căsătorească religios înainte de a se naște Maia și să aibă ulterior cununia civilă, din „motive administrative mai mult”.

Eu până la soţia mea n-am ştiut să menţin o relaţie. Mă şi plictiseam foarte repede, după doi ani şi ceva voiam să ies din relaţia în care eram. N-am crezut niciodată că o să am o relaţie de lungă durată. Dacă încerci să te armonizezi cu cel de lângă tine şi dacă simţi dinamica cuplului, e ca atunci când înoţi în mare. Nu trebuie să i te împotriveşti valului. Te mulezi pe el. Am încercat să fiu foarte atent la soţia mea. Noi, bărbaţii, tindem să ne pierdem atenţia şi mai avem şi prostia de-a încerca să vă rezolvăm problemele în loc să vi le ascultăm. Suntem două planete diferite, ăsta-i adevărul! Dar trebuie să devenim compatibili cumva. Dar doar dacă ne ascultăm unul pe altul, a dezvăluit actorul pentru sursa mai sus menționată”, a dezvăluit Andi Vasluianu, la un moment dat, potrivit Viva.ro.

Actorul a suferit din cauza primului divorț

Andi Vasluianu recunoaște că fosta lui căsnicie a durat doar un an: „facem miştouri pe subiectul ăsta, că ne-am luat second hand… Când am divorţat, a fost groaznic pentru mine. Am avut o cădere atunci”, menționează sursa citată anterior.

În afară de „Profu’”, actorul a jucat și în alte seriale tv și filme românești de succes, printre care „Videochat” (2020), de la Pro tv, și „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” (2021) – premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter