Alegeri SUA 2012: Barack Obama a câştigat un nou mandat! Iată prima imagine publicată pe Internet

De Sandra S., pe

6 noiembrie este o dată istorică pentru Barack Obama: rămâne în continuare preşedintele Statelor Unite ale Americii, după estimările făcute în urma sesiunii de votare.
Barack Obama a susţinut un discurs emoţionant în faţa întregii naţiuni, după ce a fost anunţat că l-a învins pe Mitt Romney: „Suntem o familie americană, cădem şi ne ridicăm împreună, ca o singură naţiune şi un singur popor. […] În seara aceasta, poporul american ne-a reamintit că drumul nostru a fost dificil şi lung, ne-am ridicat de jos, ne-am luptat, dar ştim în inimile noastre că ce e mai bun pentru SUA urmează să vină„.
Alegeri SUA 2012: Barack Obama a câştigat un nou mandat! Iată prima imagine publicată pe Internet
Mai mult, preşedintele şi-a exprimat public dragostea faţă de soţia sa, Michelle Obama, fără ajutorul căreia susţine că nu ar fi ajuns atât de departe: „Nu aş fi fost omul care sunt astăzi fără femeia care a fost de acord să mă ia de soţ acum 20 de ani. Michelle, nu te-am iubit niciodată mai mult ca acum. Nu am fost niciodată mai mândru să văd cum întreaga America se îndrăgosteşte de tine„. Mai mult, prima imagine pe care preşedintele a publicat-o pe contul său de Twitter a fost una în care îşi îmbrăţişează soţia (imaginea de mai sus), alături de care a scris „Four more years” (încă patru ani, n.r.).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter