Aleargă alături de unica.ro la crosul „Aripi deschise”!

De Unica.ro, pe

Crosul umanitar „Aripi deschise” sprijină cei 5000 de copii internaţi anual la spitalul Fundeni. Aleargă cu noi pentru a le oferi aparatura medicală performantă de care au nevoie!

De ce o nouă campanie umanitară

Copiii internaţi la Fundeni cu leucemie, limfoame, talasemie, hepatite cronice, precum şi cei care fac dializă au nevoie de aparatură medicală performantă care în prezent nu există în spital.

Ro Club Maraton şi Asociaţia Pavel, organizatorii crosului „Aripi Deschise” îşi propun să strângă 20.000 de euro, suma necesară pentru achiziţionarea a trei monitoare vitale ce evaluează pulsul, tensiunea, saturaţia de oxigen şi determină EKG-ul în timp real, precum şi trei sisteme de oxigen.

De ce un cros

Un alergător are aripi la picioare. Un copil suferind are aripile frânte…
Membrii Ro Club Maraton îi susţin pe copii aşa cum ştiu ei cel mai bine, alergând, şi ne invită să fim alături de ei, pe 29 octombrie, în parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucureşti. Va fi un cros cu peste 500 de participanţi, cu probe speciale pentru copii, pentru medici şi pentru supravieţuitorii cancerului, dar şi cu probe pentru alergătorii care susţin cauza.

Cum poţi ajuta

Participă la cros! Vor fi probe pentru toţi, indiferent de condiţia fizică. Dacă nu poţi alerga la proba principală, de 9,3 kilometri, înscrie-te la crosul popular de 3,1 kilometri (o tură de lac I.O.R). Sumele modice plătite la înscriere – 20 de lei pentru cursa principală şi 10 lei pentru cursa populară – vor intra în conturile deschise pentru cauza umanitară.

Copiii sunt aşteptaţi la cursa specială de 500 metri, unde participarea va fi gratuită. Vor exista categorii speciale pentru jurnalişti/bloggeri, personal medical şi supravieţuitori ai cancerului. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare categorie. Înscrie-te aici!

Oferă-te ca voluntar! Întreaga campanie este gândită şi pusă în practică de voluntari, care îşi sacrifică timpul liber pentru a ajuta. Oricând este nevoie de persoane dispuse să facă acelaşi lucru.

Cumpără un tricou! Dacă nu poţi să alergi la cros, susţine campania umanitară cumpărând un tricou inscripţionat cu logo-ul ei. Poartă-l pentru a duce mai departe mesajul.

– Donează în conturile deshise de Asociaţia Ro Club Maraton special pentru această cauză umanitară!

– Fii partener media! Ai un blog sau lucrezi pentru o publicaţie? Publică pe site-ul tău această ştire pentru ca ea să ajungă la cât mai mulţi oameni! Sunt binevenite şi postările pe Facebook.

Sponsorizează campania! Companiile, organizaţiile şi instituţiile pot deveni sponsori ai campaniei prin achiziţionarea de spaţiu publicitar pe tricourile ce vor fi purtate la cros de alergătorii Ro Club Maraton. Suma cu care contribui va fi obiectul unui contract de sponsorizare, în condiţiile Legii nr.  32/1994, astfel că nu presupune o cheltuială pentru sponsor. 
Crosul „Aripi deschise” face parte din proiectul „42 pentru o şansă”, despre care am vorbit anul trecut cu maratonista Oana Badea. Campania precedentă a strâns 30.000 de euro pentru dotarea spitalului „Marie Curie” cu un dispozitiv medical de ultimă generaţie. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter