A văzut un strain la ușa ei și i-a fost teamă să îi deschidă. Dar când a aflat de ce venise, s-a emoționat până la lacrimi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 02 octombrie 2017, 20:37
Melissa Vang, o femeie din California, era acasă cu cele două fiice ale sale când a auzit că cineva bate la ușa lor. S-a uitat pe difuzor și a văzut un bărbat străin, așa că a decis să nu deschidă, cu gândul că va verifica mai târziu imaginile înregistrate de camera video din fața casei.

„Nu deschid ușa unei persoane dacă nu o recunosc”, a explicat Melissa.

După ce a verificat camera video și a văzut motivul pentru care acel străin a venit la ușa ei, femeia a rămas profund impresionată.

Tânărul a sunat în repetate rânduri, în speranța că cineva este acasă, dar pentru că nimeni nu îi deschidea, s-a uitat în jur cu atenție și atunci a observat camera de filmat. Atunci, el a îndreptat spre cameră un portofel, pe care soțul Melissei îl pierduse în drum spre mașină și în care se afla o sumă importantă de bani – în jur de 1.500 dolari.

Bărbatul a ținut portofelul în fața camerei de vederi, apoi l-a ascuns sub covorașul din fața ușii, indicând cu precizie locul din care familia putea recupera portofelul pierdut.

Pentru că a vrut să se asigure că unul dintre membrii familiei a văzut imaginile și a recuperat portofelul, străinul a revenit mai târziu la casa Melissei.

De data aceasta, femeia i-a deschis și i-a mulțumit pentru gestul lui, fiind profund emoționată. Așa a aflat că străinul cu suflet mare, de care i-a fost teamă să deschidă ușa, se numește Tyler Opdyke și are 17 ani.

„Nu vezi în fiecare zi asemenea lucruri bune”, a declarat recunoscătoare, Melissa.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Motivul pentru care acest băiețel și-a lăsat părul lung a impresionat întreaga lume

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter