A văzut fotografia de nuntă a mamei sale în vitrina unui magazin. Când a aflat adevărul, a început să țipe

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 16 noiembrie 2017, 12:40
Era o zi obișnuită pentru Jane Fine Foster, o femeie din Grand Junction, Colorado, atunci când a văzut un lucru despre care nici măcar nu știa ce să creadă.

În vitrina unui magazin de antichități numit ,,A Robin’s Nest”, era expusă o fotografie a mamei sale de când fusese mireasă, în 1948. Însă aceasta nu a fost singura descoperire ciudată pe care a făcut-o Jane în acea zi.

Nu înțelegea cum a ajuns poza mamei sale în acea vitrină, dar explicația este simplă. În urmă cu un deceniu, fotografia a fost vândută la licitație după ce familia lui Jane uitase să plătească pentru o unitate de depozitare, acolo unde erau puse mai mult lucruri ale familiei pentru care nu mai aveau loc în casă.

Mai departe, nu se știe unde au ajuns obiectele. Jane a intrat în magazin pentru a privi fotografia mai de aproape, dar avea să facă o nouă descoperire neașteptată. În magazin era și rochia de mireasă a mamei sale, înfășurată într-un ziar care era datat cu 22 iunie 1948.

„E puțin spus că eram șocată, uimită, aproape paralizată. Cred că am și tipat”, a povestit ulterior femeia.

Jane a întrebat vânzătorul care este prețul rochiei, voia atât de mult să o cumpere pentru a o duce din nou acolo unde aparținea, la familia. Dar răspunsul primit a fost mai generos decât se aștepta. Vânzătorul i-a răspus că nu îi poate lua niciun ban și că este fericit că rochia ajunge la ea.

Femeia este recunoscătoare că a ajuns în posesia acestei amintiri neprețuite de la mama ei, însă nici acum nu își poate explica coincidența. Cum de s-a întâmplat ca în aceeași zi în care eu venisem în oraș, să fie în vitrină acea poză? Încă nu îmi vine să cred”, a spus Jane Fine Foster.

Citește și – O bătrânică vizita un muzeu când și-a văzut fotografia pe un jurnal de război. A izbucnit în lacrimi după ce l-a citit

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter