A ieșit să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors niciodată acasă. Ce s-a întâmplat după 20 de ani

De Amelia Matei, pe
Tara Leigh Calico, o tânără în vârstă de 18 ani din Belen, New Mexico, obișnuia să se plimbe în fiecare dimineață cu bicicleta, iar mama sa, Patty, o însoțea adesea. Într-o zi, a simțit că este urmărită de un șofer, dar a ignorat acest lucru.

Câteva zile mai târziu după acest incident, viața ei a luat o turnură neațteptată. Era 20 septembrie 1988, când Tara a ieșit la plimbarea sa obișnuită de dimineață și plănuia să se vadă cu iubitul. Și-a anunțat mama să vină să o ia dacă nu este acasă până se înserează, iar Patty a făcut așa, când a observat că fiica ei întârzie. A luat-o pe drumul pe care aceasta mergea cu bicicleta zi de zi, dar niciun semn că ar fi trecut pe acolo. Simțind că ceva nu este în regulă, Patty a ajuns acasă și a sunat la Poliție.

Martorii au dezvăluit că au văzut o camionetă la un moment dat care o urmărea și așa au înțeles polițiștii că Tara fusese răpită. Pe marginea drumului, aceștia au găsit o casetă de-a Tarrei, alături de Walkman-ul cu care asculta muzică, însă nici urmă de ea.

Un an mai târziu, nimeni nu aflase ce s-a întâmplat, de fapt, cu Tara. Dar asta până într-o zi în care o femeie s-a prezentat la secția de Poliție cu o fotografie pe care o găsise într-o parcare. În ea, erau o fată și un băiat, care aveau mâinile legate și gurile acoperite cu bandă adezivă. După ce a văzut fotografia, Patty a fost convinsă că este fiica ei, mai ales că fata din poză avea o cicatrice identică.

În 1990, polițiștii au găsit rămășițele băiatului din fotografie, însă Tara era în continuare de negăsit.

Nu după mult timp, șeful de poliție din Port St. Joe a început să primească scrisori și o fotografie în care un băiețel avea gura acoperită, adâncind și mai mult misterul în legătură cu acest caz.

La 20 de ani de la dispariție, Rene Rivera, șeriful din Valencia County, a dezvăluit că știe ce s-a întâmplat cu Tara, și anume că mai mulți băieți au urmărit-o cu mașina și au lovit-o, apoi au ascuns-o, după ce rănile i-au fost fatale. Chiar dacă știa numele celor implicați, fără rămășițele Tarei, nu putea construi un caz împotriva lor.

Însă cazul rămâne deschis și, în ciuda declarațiilor șerifului, familia Tarei încă mai crede că fata se află în viață.

Citește și – Fiul ei a dispărut fără urmă în 1983. După 15 ani, a auzit un ciocănit la ușă și a rămas fără cuvinte

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter