8 Martie: Alege cele mai frumoase aranjamente florale pentru femeile dragi

Când nu ştii ce cadou să cumperi unei femei, florile te salvează de fiecarte dată. Cu atât mai mult acum, la început de primăvară.
Iar dacă te pierzi în multitudinea de oferte care vor inunda piaţa la început de martie, noi te ajutăm să alegi aranjamentul potrivit pentru mama, mătuşa sau prietena ta. Iată ce sfaturi ne dă Carmen Ioniţă, din partea Flowers by Carmen Ioniţă.
Aranjamentele unicat, ideale pentru 8 Martie
Aranjmentele unicat, create pe gusturile celor dragi sunt cea mai bună dovadă că te-ai gândit la ele. Acestea pot fi făcute şi în ghivece, vaze, dar şi în cufere, pentru mai multă originalitate. Acestea pot fi folosite apoi la decorarea casei sau ca accesorii.
Ţine cont de personalitatea celor dragi!
Un alt punct după care te poţi ghida este personalitatea femeilor dragi. De exemplu, spune Carmen Ioniţă, persoanele exotice, care adoră călătoriile, vor primi cu bucurie buchete şi aranjamente cu orhidee. Femeile romantice şi pasionale, vor iubi trandafirii roşii, iar persoanele pozitive, care iubesc primăvara, pot primi flori de sezon, de exemplu frezii sau lalele.
Buchete şi aranjamente pentru bugetele mici
Tot florile de sezon sunt potrivite atunci când ai un buget redus. Iar dacă nu vrei să te limitezi la frezii şi lalele, poţi introduce în buchet şi o orhidee. „Recomand cu caldura aranjamentele simple din orhidee cu frezii si lalele. Orhideele de vara sunt scumpe iarna, iar primavara sunt mai ieftine”, spune Carmen Ioniţă.
8 Martie: Alege cele mai frumoase aranjamente florale pentru femeile dragi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter