5 cărți noi care te poartă în jurul lumii

De Carmen Ghibuțiu, pe
Dincolo de ficțiune, de istoriile și poveștile pe care le cuprind, adesea cărțile sunt o ocazie excelentă să descoperi civilizații, culturi, obiceiuri și tradiții din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii

Te invităm într-o călătorie  ce te va purta din Lisabona celui de-al Doilea Război Mondial („Noapte la Lisabona” de Erich Maria Remarque), până în Irakul suspus atacurilor teroriste („Povestea Faridei. Fata care a învins ISIS” de Farida Khalaf și Andrea C. Hoffmann) sau în Australia, pe urmele unei tinere care își caută originile („Să bați din palme cu o singură mână” de Richard Flanagan).

În selecția cărților care te vor face să călătorești în locuri îndepărtate se află și „Naufragii” de Akira Yoshimura, unul dintre cei mai importanți scriitori japonezi din a doua jumătate a secolului XX, și „Albastrul dintre cer și ape” de Susan Abulhawa, un roman inspirat din istoria unei familii palestiniene.

Intră în galeria foto și citește mai mult despre cele cinci cărți a căror acțiune se petrece în diverse colțuri ale lumii.

Citește și  – 10 cărți pe lista de lectură din această toamnă 

Citește și –  Biografii captivante ale celebrităților 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter