3 idei de cadouri artistice pentru Sărbători

De Adina Rosetti, pe
Dacă ești în căutare de cadouri deosebite pentru Sărbători, cu influențe artistice, iată 3 idei care cu siguranță te vor seduce.

 
Crăciun vesel la Casa OPT
Două artiste (Irina Neacșu, designer, și Mădălina Andronic, ilustrator) și-au unit forțele creative și au amenajat un atelier-showroom comun. Un loc de poveste în care creațiile celor două se completează de minune: ilustrațiile și desenele lui Madi cu mobilierul și decorațiunile semnate de Irina. Preferatele noastre sunt seria de obiecte “Herbarium Transylvania”,  T-shirturile imprimate cu chipuri de zâne și noua colecție ceramică a Mădălinei Andronic. Pe 17 si 18 decembrie, între 11.00-19.00, Mădălina și Irina va aşteaptă în atelierele lor de turtă dulce de la Casa Opt, de unde cu siguranţă nu veţi putea pleca decât ronţăind la bunătăţi şi frumuseţi pentru Sărbători.

Ceramica de Madalina Andronic
Desene de poveste de la Colorhood
Parcă ai vrea să  reîmprospătezi & înveselești pereții, casa și atmosfera sau să faci cuiva un cadou cu totul special… Îți propunem Colorhood, o călătorie în lumea minunată a desenelor și ilustrațiilor făcute de artiști români pe val. Vei găsi o selecție destul de largă de printuri pentru tine, pentru El, pentru camera copiilor, pentru colega de birou sau mătușa preferată, dar atât de greu de mulțumit! Mădalina Andronic, Livia Coloji, Cristiana Radu, Matei Branea, Noper, Irina Dobrescu și mulți alți artiști au printuri de vânzare, de dimensiuni diferite și în stiluri foarte diferite. Atenție, există pericolul să cumperi un cadou atât de frumos, încât să vrei să-l păstrezi pentru tine!

Citește și Ghidul cadourilor de Crăciun – roșu senzual

Modă inspirată de pictură, creată de designerul Andreea Buga
Colecţiile vaporoase şi colorate Oil on Canvas | Silk on Skin  ale designerului Andreea Buga sunt inspirate din lucrările artistei contemporane Alma Redlinger. Sunt compuse din piese casual (Fancy Canvas), din mătase secondată de jerseuri şi bumbac, dar şi în piese elegante (Impressive Silk), în care mătasea are rolul principal. “Prima mea colecţie este ideea decupată din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe mătase. Reprezintă spiritul artei contemporane aplicat prin creativitatea designului vestimentar”, declară Andreea Buga. Un cadou minunat pentru prietena îndrăgostită de artă și modă!

andreea-buga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter