10 cărți pe lista de lectură din această toamnă

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Luni, 05 septembrie 2016, 17:50
Ce citim în această toamnă? Ți-am pregătit o listă cu propuneri de lectură, în care am selectat 10 cărți recent apărute la edituri.

Din selecția noastră nu lipsesc thrillere  în care suspansul nu te va lăsa să pui cartea deoparte, povești de iubire în care, poate, te vei regăsi sau continuări ale unor romane lansate în ultima vreme  – „Lupta mea. Cartea a treia. Insula copilăriei” de Karl Ove Knausgård sau „Prieteni și eroi“ (Trilogia Balcanică, partea a III-a) de Olivia Manning.

Citește și Top 10 romane de dragoste din ultimul deceniu

La loc de cinste pe lista de lectură de toamnă se află și „444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” – o carte aniversară, care condensează viața și opera lui Neagu Djuvara în 444 de fragmente memorabile extrase din scrierile și spusele autorului.

De asemenea, Michael Cunningham, autorul romanului „Orele”, ecranizat în 2002 cu Meryl Streep, Nicole Kidman și Julianne Moore în rolurile principale, rescrie într-un mod inedit cele mai cunoscute basme, pe care le-a strâns în volumul „O lebădă sălbatică și alte povești”.

Intră în galeria foto și vezi cele 10 cărți pe care-ți propunem să le citești în această toamnă!

Citește și Biografii captivante ale celebrităților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter