Premieră mondială: Un rapper mexican și-a implantat lanțuri din aur în scalp

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 15:57

Dan Sur, un cântăreț mexican de muzică rap și reggaeton, în vârstă de 23 de ani, a devenit prima persoană din lume care și-a implantat lanțuri din aur în scalp, în locul firelor de păr.

Artistul a explicat într-o postare pe rețelele de socializare de ce a ales să-și facă o astfel de intervenție bizară.

“Adevărul este că mi-am dorit să fac ceva complet diferit, pentru că toată lumea își colorează părul. Sper să nu-mi copieze nimeni look-ul”, a spus Dan Sur, în mediul online.

Premieră mondială: Un rapper mexican și-a implantat lanțuri din aur în scalp
Premieră mondială: Un rapper mexican și-a implantat lanțuri din aur în scalp

Apoi, artistul a vorbit un pic și despre modul în care i-au fost prinse lanțurile de scalp: “Lanțurile sunt atașate cu cârlige care sunt implantate în scalp și toate sunt legate între ele prin alte cârlige, prinse de craniu, pe sub piele.”

Rapperul ar fi recurs la schimbarea ciudată de look în primăvara acestui an, dar nu se știe încă suma cheltuită pentru intervenție.

Experții în sănătate spun că alegerea artistului de a-și implanta lanțuri la nivelul capului nu este una benefică pentru organism.

„Acest implant este o cale ușoară pentru bacteriile din aer să intre în contact cu bacteriile din corp. În acest caz, chiar și cu craniul, os ce acoperă creierul. Mai mult decât atât, e îngrijorătoare greutatea pe care aceste cârlige prinse de os o susțin. Dacă aceste lanțuri se agață, doar un singur lanț poate cauza dislocarea implantului și chiar fracturarea craniului”, a explicat dr. Frank Agullo, potrivit presei internaționale. Medicul a mai spus că astfel de intervenții pot duce la apariția infecțiilor foarte aproape de creier.

Foto – Facebook

Vezi şi curiozități despre aur – lucruri interesante și mai puțin știute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter