Timp de un an, o femeie a renunțat complet să mai bea apă pentru că „o balona”. Cum a ajuns să arate acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 februarie 2021, 11:56

Sophie Patrik are 35 de ani, este specialistă în nutriție și antrenoare de yoga, locuiește în Bali și de mai bine de un an a devenit adepta dietei „dry fasting” (n.r. – postul uscat).

Practic, prin acest „regim”, Sophie refuză să mai consume apă și se hidratează doar cu „apa vie”, cum o numește ea, din fructe, legume sau alte alimente solide care au în compoziție apă.

De când face acest lucru, Sophie Patrik susține că nu mai are dureri articulare, a scăpat de pungile de sub ochi, pielea a început să capete strălucire și are mai multă energie ca niciodată.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„M-am confruntat mult timp cu o inflamare la nivelul feței și a articulațiilor. Arătam de parcă sufeream de o boală. Medicii îmi spuneau că nu este nimic în neregulă cu mine și că pot scăpa de pungile de sub ochi cu ajutorul chirurgiei plastice”, a explicat femeia, potrivit presei internaționale.

Ajutorul a venit din partea unui prieten, adept și el al „postului uscat”, care i-a sugerat să încerce această metodă pentru a scăpa de problemele pe care le avea: „Am auzit de la dieta aceasta de la un amic, am decis să o încerc și am observat imediat rezultatele. Apa de la robinet și apa îmbuteliată îmi suprasolicită rinichi și mă balonează. Nu am nevoie de ea pentru a mă hidrata.”

Cât de sigură este pentru sănătate dieta “dry fasting”

Acest regim nu permite consumul alimentelor lichide. Conform specialiștilor în sănătate, renunțarea completă la consumul de apă poate fi extrem de periculos pentru sănătate și poate contribui la apariția unor probleme precum deshidratrarea, scăderea tensiunii arteriale, afecțiuni renale și urinare, deficiențe nutritive sau chiar stări de leșin.

Vezi cum arăta Sophie Patrik înainte de „cura” fără apă în galeria foto de mai sus. 

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter