Român, erou în Germania, după ce a salvat viețile a două femei

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 09 aprilie 2019, 11:30
Un șofer român de TIR, a devenit erou în Germania, după ce a salvat viețile a două femei.

Natalie Muller a povestit pe Facebook cum un șofer român care conducea un TIR le-a salvat viețile ei și prietenei ei, Claudia. De asemenea, el a salvat și caii cu care cele două femei mergeau la un concurs de echitație.

În timp ce conducea pe autostrada A62 din vestul Germaniei, Muller a văzut flăcări ieșind din mașină, potrivit Știrile ProTV.

Tinerele au coborât și au încercat să desprindă remorca în care se aflau caii, de teamă că flăcările o vor cuprinde, însă nu au reușit.

Nu au vrut să deschidă remorca pentru a nu pune în pericol viețile cailor sau ale celorlalți conducători auto.

Astfel, ele au cerut ajutorul șoferilor, însă singurul care a oprit a fost românul. Bărbatul a deconectat rapid remorca și, cu ajutorul femeilor, a împins-o departe de mașina în flăcări.

Salvatorul a preferat să rămână anonim

Am vrut să îi mulțumim, dar a plecat pe cât de repede a venit. A spus doar că nu e german, ci român”, a declarat Natalie Muller, citată de o publicație germană.

Ne-a salvat viețile”, a continuat ea.

Focul ar fi ajuns cu siguranță și la remorcă și am fi încercar să ajutăm caii, probabil muream toți arși de vii”, a precizat ea.

Acum, cele două femei îl caută pe român, pe care l-au numit „îngerul lor păzitor”.

Potrivit acestora, bărbatul era înalt, avea părul blond, tuns scurt și părea să aibă în jur de 45 de ani. Natalie a postat un anunț pe Facebook, inclusiv într-o variantă tradusă în română, în speranța că îl va găsi pe românul care a ajutat-o.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter