Mamă a trei copii, a decis să nu mai cumpere nimic nou timp de doi ani. Care este motivul

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:56
O mamă a trei copii din Anglia a decis să facă economie! Katie Musgrave ( 34 de ani) nu a cumpărat nimic nou pentru familia ei în afară de mâncare sau produse de igienă pentru a demonstra că nu are nevoie de bani pentru a-și crește copii.

Katie Musgrave a vrut să demonstreze să fericirea unei familii nu ține cont de sumele de bani

Musgrave Katie

Katie Musgrave și-a promis în decembrie 2016 că nu mai vrea să cheltuie bani pentru întreținerea familiei deoarece a vrut să demonstreze că fericirea unei familii nu ține cont de sumele de bani și că poate să își crească micuții fără a cheltui sume exorbitante, scrie independent.co.uk

Din ce trăiește familia?

Familia lui Katie trăiește exclusiv din reutilizarea hainelor care mai pot fi purtate, a jucăriilor și a altor articole din anii trecuți, majoritatea achizițiilor fiind făcute din magazinele de caritate. Aici oamenii donează lucrurile care nu le mai sunt de folos, fiind vândute la prețuri foarte mici.

Katie Musgrave

Chiar și de Crăciun, când majoritatea oamenilor au dat buzna în magazine pentru a cumpăra cadouri, Katie și-a încurajat familia să facă economii, iar aceștia și-au făcut reciproc cadouri handmade: „Copiii și-au făcut tot felul de decorațiuni pentru dormitoarele lor, lucruri care nu trebuie să coste prea mult pentru a fi frumoase și a produce bucurie (…) Am cumpărat pentru fete un puzzle și un microscop, iar Daniel a primit un telescop”, a declarat femeia.

Katie a făcut doar mici excepții în a cumpăra ceva nou

Katie a spus că au existat doar mici excepții ocazionale când a cumpărat ceva nou: „Când fiica mea a început școala generală, am fost obligată să-i cumpăr uniformă. Am cumpărat mâncare și produse de igienă, dar în general folosim magazine de caritate. Poți găsi destul de multe în magazinele de caritate, nu trebuie să cumpăr lucruri noi”, a spus femeia.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter