GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TV

De Unica.ro, pe

Luni, 8 februarie, alături de Horia Brenciu (48 de ani), Andreea Raicu (43 de ani) a găzduit emisiunea La Măruță. Moderatorul show-ului, Cătălin Măruță (43 de ani), se află acasă în izolare după ce a contractat noul coronavirus. Prezentatorul este izolat alături de soția lui, Andra (34 de ani), și de copiii lor, David (9 ani) și Eva (5 ani).

Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TV

În deschiderea show-ului, echipa emisiunii a difuzat un fragment video din PRO Fashion, o rubrică TV dedicată modei, difuzată în 1997 și prezentată de Andreea Raicu și de Florina Fernandez. Spre deosebire de Andreea, Florina a renunțat ulterior la televiziune.

Fosta prezentatoare TV este căsătorită cu directorul unei companii de producție alături de care are doi copii. Potrivit WOWbiz, Fernandez s-a ocupat de castingurile producțiilor Mafalda de Savoy (2006) și War Dogs (2016).

În timp ce urmărea imaginile cu ea din trecut, Andreea a repetat deseori cuvintele: „Nu cred așa ceva”, râzând și bătând din palme. După ce s-au oprit, Horia Brenciu a spus că nu vede nicio diferență între Andreea de atunci și Andreea din prezent. „Asta e rău. Trebuia să vină ca un compliment, dar nu este”, a spus Andreea apoi.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La vremea aceea, Andreea fusese remarcată de Janine Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu. „Andreea Raicu are o viață foarte plină. Simpatica prezentatoare a emisiunii Pro Fashion de la Pro TV a pășit cu dreptul în high-life-ul vieții bucureștene. (…)

Ea a fost remarcată de creatoarea de modă Janine și următorul pas a fost televiziunea, ocupând fotoliul de gazdă la emisiunea Ora 7 – Bună dimineața”, scria presa la momentul acela.

În vara anului 2018, pentru Pagina de Psihologie, întrebată cum își dorește ca oamenii să-și amintească despre ea, Andreea a mărturisit: „Ca un om onest, cu mult curaj și cu dorința de a schimba mentalități și de a-i inspira pe cei din jur să trăiască în acord cu ei înșiși și cu dorințele lor, chiar dacă asta ar însemna ca ei să fie diferiți”.

Foto: Instagram; Captură Pro TV – La Măruță; Arhiva Libertatea și Evenimentul Zilei

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter