Imagine nemaivăzută cu Kate Middleton. Privirea Prințului William spune totul

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 12 septembrie 2019, 18:31
Deși sunt căsătoriți de opt ani, Kate Middleton și Prințul William nu și-au arătat niciodată afecțiunea în public. Acum a apărut o fotografie veche cu cei doi, în care se poate citi iubirea în ochii lor.

La doar un an după ce s-au căsătorit, ducesa de Cambridge l-a însoțit pe soțul ei la un meci de polo caritabil în apropiere de Ascot. Acolo, cei doi au avut un moment extrem de drăguț. Acel moment a fost surprins de un aparat de fotografiat. Iar acum acea imagine a devenit virală.

În fotografie se vede cum Kate îi înmânează un premiul lui William. În acel moment, cei doi s-au privit cu iubire și păreau exrem de fericiți.

 

View this post on Instagram

 

Good night 💕💕💕 #dukeofcambridge #duchessofcambridge #duchesscatherine #princewilliam

A post shared by William&Catherine (@familyofwilliamandcatherine) on

Fanii cuplului regal au reacționat imediat, unul scriind: „Acea privire spune totul. Nu trebuie să își spună nimic întrucât ochii lor comunică acea iubire intensă, adorație, afecțiune, prietenie, respect, loialitate și încredere pe care o simt unul pentru celălalt. Aș vrea ca toată lumea să poată găsi o asemene chimie alături de parteneri. Este un cadou uimitor și o binecuvântare”.

Cea mai frumoasă fotografie a cuplului meu regal favorit”, a mai comentat o persoană.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună trei copii: George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (1 an).

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu ducii de Cambridge.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter