Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2023. Trei zodii care se pot căsători în noul an

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 21 decembrie 2022, 13:58

Anul 2022 este la final, așa că ne gândim cu optimism la începutul lui 2023. Horoscopul lui Neti Sandu, prezentatoarea de la Știrile Pro TV aduce previziuniile pentru fiecare zodie în parte și dezvăluie cum vor fi surprinși nativii în noul an.

Neti Sandu a vorbit cu Diana Enache, prezentatoarea Știrilor Pro TV despre rolul pe care îl vor avea astrele în viața fiecărei zodii și despre schimbările de care vor avea parte nativii în 2023.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru anul 2023 – Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Berbecul are încă o șansă de a face ceva ce nu a reușit anul trecut Trebuie să aibă grijă și de sănătate. Berbecul are încă o șansă de a face ceva ce nu a reușit anul trecut, pentru că Jupiter a intrat în primăvară acolo, a mers repede, repede. Au văzut că au reușit câte ceva și acum au încă o șansă. Adică să fructifice de fapt ce au început atunci.

Taurul va fi și el o vedetă anul ăsta, pentru că Jupiter, am zis din primăvară, din luna mai, când și planetele Soare, Mercur, Venus vor intra acolo în zodia Taurului, va intra și Jupiter. 

Previziunile integrale pentru anul 2023 pot fi citite AICI

Pentru Gemeni e un fel de remake a ceea ce a început anul trecut, pentru că Marte a intrat acolo și a urgentat niște schimbări, după care s-a mai contrazis, au apărut niște amânări și piedici.

Cuvântul cheie pentru rac este promovare, dar promovarea nu trebuie neapărat să fie la serviciu, ci poate fi vorba de o casă,de un statut mai bun, social, de o căsătorie.

Citește și: Top 3 zodii care pot strica atmosfera la masa de Crăciun

Horoscopul lui Neti Sandu pentru anul 2023 – Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Pentru Leu ar putea fi mai bine, pentru că Saturn le-a stat prea multă vreme în casa partenerială și nu a fost atât de bună comunicarea, nici cu șefii și nici cu partenerul de cuplu.

Fecioarele au fost niște posibilități de colaborare și de a se lămuri dacă relația partenerială e bună, dacă urmează să se căsătorească sau nu. 

Foarte mulți dintre nativii Balanță au întâlnit pe cineva, poate unii dintre ei s-au hotărât să se căsătorească, n-au apucat, au intervenit alte probleme, poate financiare sau de alt gen, dar acum Jupiter a revenit în sfera asta partenerială a Balanței și promite să fie bine și după aceea vor să aibă bani mai mulți, poate, dacă Jupiter intră în Taur. 

Previziunile integrale pentru anul 2023 pot fi citite AICI

Scorpionii trebuie să se gândească dacă vor alt serviciu, dacă relația de cuplu merge bine, dacă nu, e de făcut ceva acolo la capitolul partenerial. Dar 2023 promite să fie bine.

Citește și: Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Câștiguri financiare neașteptate pentru nativii Săgetător

Horoscopul lui Neti pentru anul 2023 – Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Săgetătorii ar trebui să fie bine, pentru că e un echilibru afectiv, că Jupiter în zodia Berbecului, semn de foc, face o prietenie bună cu Săgetătorul și e casa dragostei și a lucrurilor, a hobby-urilor, adică distracție.

Pentru Capricorn încă mai sunt niște dedesubturi răscolitoare din cauza lui Pluton, care aduce din străvechi, ancestralități, diverse lucruri pe care trebuie să le rezolve ei sau să le conștientizeze mai bine.

Previziunile integrale pentru anul 2023 pot fi citite AICI

Vărsătorii Poate vor să-și ia o casă mai mare, că Jupiter va sta în casa casei lor, și poate de-aia Saturn o să-i oblige să-și gândească altfel banii, că poate vor face un împrumut, și atunci să fie un pic mai cumpătați. Vor gestiona altfel banii.

Peștii vor câștiga mai mult, poate vor afla cum să câștige mai mult, poate primesc oferte și după aceea va fi o casă a comunicării pentru ei și a drumurilor și a învățatului.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter