Ce decizie a luat soțul fostei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară la o lună de la moartea femeii

De Unica.ro, pe

Soțul fostei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară, pianistul Codrin Constantin Nicoară, a luat decizia de a renunța la procesul pe care îl intentase Spitalului Clinic de Recuperare din Iași.

Codrin Nicoară le-a cerut, pe 7 octombrie 2020, judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, să oblige Spitalul Clinic de Recuperare din Iași să furnizeze anumite informații.

„Solicit să se dispună obligarea pârâtului Spitalul Clinic de Recuperare să-mi elibereze dosarul medical al soției mele, Maria Macsim Nicoară”, a menționat pianistul Codrin Constantin Nicoară în fața magistraților”, se arăta în cererea respectivă, potrivit bzi.ro.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

După moartea soției, pianistul a renunțat la proces.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a decedat în luna decembrie a anului 2020, la vârsta de 52 de ani, după ce, în primăvara aceluiași an avusese un accident în urma căruia a suferit un traumatism cranio-cerebral. Oamenii legi au făcut atunci o anchetă pentru a stabili adevărata cauză a accidentului care i-a adus moartea, dar nici până în prezent nu s-a dat un verdict în acest caz.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter