Alina Gologan, marea câștigătoare Masterchef

De Oana Savin, pe
Alina Gologan a câștigat, joi seară, titlul de Masterchef România și un premiu în valoare de 50.000 de euro. 

Tânăra în vârstă de 29 de ani a reușit să îi învingă în marea finală pe Ionuț Mărieș și Cezar Marin. În urma probelor la care au fost supuși cei trei de jurații Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, Alina a fost declarată câștigătoare a acestei ediții.

Alina, singura concurentă care a câștigat de două ori proba imunității în competiție, lucrează ca recepționeră la o sală de fitness din Timișoara și este vlogger și influencer.

Alina Gologan a început să gătească în perioada adolescenței, ajutată de bunica și de mama ei. Spune că face mâncare pentru ea, din necesitate – “de foame” – sau pentru apropiați, pentru prieteni, pentru iubitul ei.

MasterChef este o competiție pentru bucătari amatori și fiindcă sunt o tipă descurcăreață, m-am gândit că aș avea o șansă să dovedesc ce pot. Până la urmă, toate au un început și visele pot deveni realitate dacă îți dorești cu adevărat. Eu nu sunt un bucătar profesionist, nu am nici un fel de cursuri de pregatire. Gătitul este una dintre pasiunile mele, iar acasă, ca oricare altă persoană, încerc să gătesc lucruri cât mai simple, rapide și sănătoase majoritatea timpului pentru că încurajez un stil de viață sănătos”, a declarat marea câștigătoare a show-ului culinar pentru Libertatea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter