Carpaccio de ton cu miere şi susan

De Revista Unica, pe

900 g file de ton; o jumătate de lămâie; 50 ml ulei; 2 linguri miere; o linguriţă seminţe de susan; un ardei iute roşu; busuioc, sare

Înfăşoară fileul de ton în folie de plastic şi ţine-l la congelator o jumătate de oră, ca să-l poţi tăia felii foarte subţiri. Aşază feliile de carpaccio pe farfurii. Fă un dressing din suc de lămâie, ulei şi miere, pe care îl condimentezi cu sare şi cu ardei iute tocat. Toarnă sosul peste peşte. Presară susan şi lasă-l să se marineze la rece o jumătate de oră. Serveşte decorat cu busuioc şi cu salată verde alături.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter