Talent TV: Cele mai şocante apariţii de la concursurile de talente

De Diana Zagrean, pe

Emisiunile de genul “ au talent” sau “vocea” au un succes nebun şi în străinătate. Dacă la noi, cele mai surprinzătoare au fost Iustin Ianău sau Gigel Frone, în Statele Unite sau în Marea Britanie, show-urile de acest fel au dezvăluit voci impresonante. Iată cinci dintre cele mai şocante şi neaşteptate talente vocale.
Andrew de Leon, look demonic, voce de înger
Băiatul de 19 ani din Austin, Texas a şocat întreaga lume după ce a apărut la emisiunea America’s Got Talent . Deşi look-ul afişat de timidul make-up artist aminteşte mai degrabă de melodiile rock sau de controversatul Marilyn Manson, vocea lui este de soprană.

Susan Boyle , o tanti drăguţă, cu voce impresionantă
Când Susan Boyle a păşit pe scena de la Britain’s Got Talent, nimeni nu se aştepta la demonstraţia de forţă care a urmat. Contrastul dintre aspectul fizic neîngrijit și vocea de mezzosoprană au făcut din Susan Boyle o adevărată vedetă internaţională, chiar dacă nu a câştigat competiţia.

Mary Joyner, părinţi olimpici, voce din altă lume
Tanara de 21 de ani din Los Angeles este fiica lui Florence Griffith-Joyner (care a castigat aurul olimpic şi a stabilit doua recorduri mondiale la alergat in 1988) şi a lui Al Joyner (aur olimpic în 1984, la saritura tripla). Fata a reuşit să dea pe spate juriul de la America’s Got Talent.

Danni Shay, fata care arată că Justin Bieber
Tânăra de 22 de ani a făcut senzaţie la show-ul America’s Got Talent datorită asemănării izbitoare cu superstarul internaţional Justin Bieber. Ceea ce a făcut-o să fie şi mai spectaculoasă a fost simţul umorului extrem de dezvoltat (replica ei când lumea îi spune că seamănă cu băiatul-minune este „el seamănă cu mine, faţa asta a fost dintotdeauna a mea”) şi muzica de foarte bună calitate.

Jack Vidgen, un băieţel blond cu vocea lui Whitney Houston
Micuţul de doar 14 ani a uimit întreg mapamondul când a cântat melodia regretatei Whitney Houston, I Have Nothing. Nu numai că vocea lui este extraordinară, dar interpretarea a semănat foarte mult cu melodia originală. De fapt, puştiul a fost atât de bun încât a şi câştigat al cincilea sezon al Australia’s Got Talent.

Foto:Facebook, Northfoto
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter