Sex cu şeful: De ce e interzis. 4 motive

De Diana Zagrean, pe

Una este să te îndrăgosteşti de un coleg de muncă şi cu totul altceva este să ai o relaţie cu şeful tău. Diferenţa de..nivel ar putea aduce multe probleme, în ciuda sentimentelor nobile dintre voi. Iată câteva motive pentru care nu trebuie să te combini cu şeful.
Devii vulnerabilă şi rişti viitorul
Începerea unei relaţii cu şeful tău nu îţi poate aduce prea multe avantaje, deoarece te pune într-o poziţie de vulnerabilitate. Dacă vă despărţiţi, indiferent de motive, atmosfera de la birou va fi aproape insuportabilă, iar dacă tipul este dificil, îţi poate face zile amare.
Orice succes profesional va fi pus pe seama relaţiei voastre
Dacă rămâneţi împreună o perioadă mai amre de timp, detaliile relaţiei voastre vor fi puse la zid, oricât de discreţi aţi fi. O dată ce ştirea despre voi doi ajunge peste tot, de la contabilitate, la IT şi recepţie, toate realizărle tale profesionale vor fi privite cu scepticism. Să nu mai vorbim despre măriri de salariu sau promovări.
Colegii te vor săpa mai tare
Deşi ar trebui, teoretic, să se teamă de tine mai degrabă decât să te atace, unii colegi se vor simţi nedreptăţiţi şi te vor săpa mai intens. Oricât de penibila poate suna, unii oameni te vor sabota profesional pentru simplul fapt că ai o relaţie cu şeful.
Politica companiei vă poate sancţiona
Unele companii au reguli foarte stricte în privinţa relaţiilor dintre angajaţi. Dacă lucraţi amândoi într-o multinaţională a cărei politică internă nu permite astfel de legături, puteţi fi amândoi aspru sancţionaţi. Dacă sunteţi convinşi că v-aţi găsit sufletul pereche, unul dintre voi trebuie să-şi găsească alt job.

Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter