(P) Organizarea de evenimente se poate transforma într-o carieră de succes

Organizarea de evenimente de afaceri poate deveni o nouă carieră pentru cei care doresc să-şi schimbe domeniul în care activează.
Cu o creştere de peste  150% în ultimul an în S.U.A., industria organizării de evenimente de afaceri se dezvoltă permanent în fiecare an, fiind în permanentă căutare de profesionişti în domeniu.
Pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul organizării de evenimente, Creative Business Management a creat singurul curs de management al evenimentelor, acreditat de C.N.F.P.A. (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor).  Cele trei zile de curs vă vor introduce în domeniul organizării de evenimente cu toate activităţile pe care le presupune acesta. Cursanţii învaţă să gestioneze de la A la Z un eveniment, urmărind toate etapele organizării acestuia – strategie, alegerea locaţiei, a decorului, întocmirea contractelor cu furnizori, gestionarea invitaţilor, atragerea de sponsori şi parteneri  şi nu în ultimul rând,  publicitatea evenimentului .
La finalul cursului, participanţii vor şti cum să organizeze în cele mai mici detalii un eveniment . Ei vor primi o diplomă acreditată din partea C.N.F.P.A. recunoscută de Ministerul  Muncii şi  de Ministerul Educaţiei, care le poate permite să activeze în acest domeniu.
Cursul este susţinut de profesionişti cu peste 10 ani de experienţă în organizarea de evenimente de afaceri.  Aceştia vor oferi cursanţilor exemple din activitatea lor profesională şi vor însoţi prezentările teoretice de exerciţii practice şi simulări de evenimente.
Pentru mai multe detalii despre curs, accesaţi www.cbmanagement.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter