3 modalităţi prin care îţi strici şansele de promovare

De Sandra S., pe

Pentru a avansa în carieră trebuie să fii o angajată model, să te înţelegi bine cu colegii de serviciu, dar şi cu şeful. Din păcate, sunt şi unele lucruri pe care le faci, chiar fără să-ţi dai seama, care pot „lucra” împotriva ta la serviciu.
Te complaci
Un mod sigur în care nu vei mai câştiga o promovare este să te complaci la locul tău de muncă, pe funcţia pe care o ai. Chiar dacă eşti bună la ceea ce faci, rareori faci ceva în plus sau mai mult – ceea ce e este necesar să faci dacă vrei să ieşi în evidenţă.
Te schimbi
Schimbarea este bună, însă nu deodată şi nu ca să lucrezi pe un post complet diferit faţă de ce ai făcut până în prezent. O astfel de schimbare de 180 de grade pune mulţi angajatori pe gânduri şi pot crede că nu ştii ce vrei, de fapt, de la viaţă.
Schimbi jobul prea des
Este acceptabil să schimbi locul de muncă pentru o poziţie mai înaltă, dar prea multe mişcări pe orizontală – adică te angajezi pe posturi asemănătoare, la companii diferite – îţi pot dăuna. Angajatorul se poate gândi că nu ai reuşit să stai destul de mult într-un loc fie că nu eşti o persoană agreabilă, fie că nu ştii să-ţi dovedeşti adevărata valoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter