Carieră: Cele mai tari joburi din lume

De Diana Zagrean, pe

Dacă tot a trecut weekend-ul şi ne întoarcem toţi la muncă, ce spuneţi despre un clasament al celor mai tari joburi? Dacă nu ştiţi cum să vă reprofilaţi, vă recomandăm tester de paturi de lux sau dulciuri. Pentru domni, game tester la World of Warcraft sau tester de prezervative. Tentant, nu?
Tester de paturi de lux
Să dormi în post îţi aduce, de obicei, o concediere, dar o tânără din Marea Britanie a reuşit să obţină o mărire de salariu. Ea nu are un job obişnuit, ci este tester de paturi de lux. Salariul de 1.000 de lire sterline pe lună nu este rău deloc, dacă te gândeşti că job-ul presupune să dormi şi să dormi bine.
Tester de waterpark
Cineva trebuie să testeze toate toboganele cu apă şi piscinele înainte ca mii de turişti să invadeze parcurile de divertisment acvatic din lume. Un astfel de job presupune călătorii spre destinaţii exotice, cazare la hoteluri de lux, care au astfel de distracţii în pachetele lor, dar şi joaca în waterparkuri efectiv.
Tester de dulciuri
Aşa cum toate produsele cosmetice sunt testate, la fel trebuie să se întâmple şi cu dulciurile din fabrici. Da, aţi auzit bine, există oameni care sunt plătiţi să guste bomboane, ciocolată şi prăjituri sau fursecuri, pentru a le evalua gustul, textura şi gradul de saţietate. Oare firmele respective plătesc şi nutriţionişti pentru testerii lor?
Carieră: Cele mai tari joburi din lume
Tester de prezervative
Bărbaţii din Australia cu vârsta peste 18 ani au avut ceva de furcă la casting-ul pentru acest job. Tinerii selecţionaţi au fost plătiţi să folosească cu drag şi spor prezervativele companiei, pentru a le avalua graduld e confort şi eficienţa după…act.

Tester al jocurilor pe calculator
Orice bărbat pasionat de jocurile pe calculator a visat măcar o dată în viaţa lui să fie plătit să se joace 8 ore pe zi. Ei bine, testerii jocurilor ca World of Warcraft, Diablo sau Need for Speed sunt plătiţi să facă exact asta.
Jobul presupune şi evaluarea şi anunţarea eventualelor greşeli, dar cui îi pasă de ele când ai ocazia să te joci jocul tău preferat şi să vezi cele mai noi versiuni cu mult înaintea prietenilor tăi?
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter