Raluca Vasiliu, despre Nalia Varam şi pasiunea pentru pantofi la Atelierele de idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Raluca Vasiliu, designerul brand-ului de pantofi Nalia Varam, a vorbit marţi seară, la Atelierele de idei Unica, despre pasiunea ei pentru pantofi transformată în afacere.
Marţi seară, la Atelierele de idei Unica, cititoarele au ascultat poveştile a patru femei care şi-au transformat pasiunea pentru modă într-un business profitabil: Dana Rogoz a vorbit despre colecţia de plicuri Moon, Venera Arapu a vorbit despre meseria de designer, iar Ana Morodan ne-a explicat ce înseamnă să fii blogger de fashion.
Una din cele mai interesante prezenţe a fost Raluca Vasiliu, fondatorul şi designerul brandului de pantofi Nalia Varam. Raluca a vorbit despre începuturile afacerii sale şi a recunoscut că ideea i-a venit atunci când îşi căuta pantofii perfecţi pentru ziua nunţii.
nalia varam
A mărturisit că o astfel de afacere nu este uşor de condus şi că e foarte greu să te lupţi cu marii producători care vând milioane de produse anual. Pe de altă parte, clientele Nalia Varam sunt atrase de faptul că îşi pot alege pantofi unici, personalizaţi şi de atmosfera „de familie” a magazinului.
Aşa cum era de aşteptat, cititoarele Unica au dorit să ştie câte perechi de pantofi are în garderobă un designer de încălţăminte. Raluca Vasiliu a mărturisit că nu ştie numărul exact, dar că are o mulţime de perechi pe care le-a purtat foarte rar – mămică ocupată şi femeie de afaceri, ea preferă confortul în locul unui look ultra-sofisticat.
nalia varam
Cea mai recentă ediţie a Atelierelor de idei Unica s-a desfăşurat cu sprijinul ECCO, AVON, Insitutul Cervantes, Hotel Cismigiu, Cofetaria Nestor. Cititoarele prezente au avut parte şi de surprize oferite de Ecco, Dana Rogoz, Ana Morodan şi Avon.
Vezi mai multe poze de la eveniment în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter