Atelierele de Idei Unica – Atelierul de fapte bune

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 21 octombrie 2019, 17:47
Ne apropiem cu pași repezi de cel mai frumos sezon al anului, cel al cadourilor și al faptelor bune. Astfel că, Revista Unica a decis să dedice această ediție a Atelierelor de Idei Unica persoanelor care și-au dedicat viața faptelor bune. Cei patru invitați vor veni în ParkLake Shopping Center pentru a vorbi despre modul în care putem schimba lumea, sau cel puțin viețile unor oameni, făcând câteva gesturi minore.

Invitații Atelierelor de Idei Unica

Ana Pantazescu

Atelierele de Idei Unica - Atelierul de fapte bune

Ana Pantazescu, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, competențe în terapia schemelor și terapie sistemică, va vorbi în cadrul Atelierelor de Idei Unica despre empatie, ce înseamnă ea, diferența dintre milă și compasiune, cum ne ajută de fapt generozitatea, scopul ei în dezvoltarea umană, cum se modifică chimia corpului când dăruim, și care este legătura dintre acest gest și creșterea responsbilității și o stimă de sine sănătoasă.

Laszlo Bodor

Atelierele de Idei Unica - Atelierul de fapte bune

Laszlo Bodor face parte din echipa Asociației pentru Relații Comunitare (ARC), având ca responsabilitate dezvoltarea și implementarea strategiei pentru creșterea capacității de fundraising a ONG-urilor din România. Acesta a mai lucrat la HOSPICE Casa Speranței și este membru fondator al Asociației Envision, ONG care a dezvoltat platforma Galantom și care este reprezentantul local al mișcării globale Giving Tuesday.

Galantom este platfroma de fundraising peer-to-peer care din 2013 ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru cauzele în care cred cu tărie și care schimbă România în bine. Fiecare campanie de pe Galantom are în spate o poveste. O poveste despre generozitate, empatie, prietenie, curaj și omenie. Platforma a atins recent pragul de 10 milioane de lei donați iar cu ajutorul acestei sume mii de oameni au primit sprijin la nevoie. Copii bolnavi de cancer s-au bucurat de tabere de joacă, victime ale violenței în familie au primit ajutor, maternități au fost dotate cu incubatoare, au fost ajutați copii să rămână alături de familiile lor, s-au plantat copaci pentru un aer mai curat, iar lista de gesturi de bine continuă.

Anamaria Hâncu

Atelierele de Idei Unica - Atelierul de fapte bune

Anamaria Hâncu este de 8 ani în echipa de management Global Records, una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Vanotek și alții.
Anamaria este co-inițiator și board member Let’s Do It, Romania!, cea mai mare mișcare socială din țară, un proiect de voluntariat care a strâns, în cei 9 ani, peste 2 milioane de voluntari care au făcut curățenie în Romania.

Vlad Voiculescu

Atelierele de Idei Unica - Atelierul de fapte bune

Vlad va vorbi în cadrul Atelireleor de Idei Unica despre cel mai nou proiect al său, MagicHelp. MagicHELP, reteaua solidarității, este o platformă dezvoltată de Asociația MagiCAMP pentru a ajuta copiii cu afecțiuni grave și familiile lor.

Aplicația MagicHELP Voluntar conectează voluntari care vor să ajute cu familii din apropierea lor care au nevoie de sprijin. În plus, aplicația permite companiilor partenere MagicHELP sa ofere produse și servicii gratuite printr-un sistem de vouchere. Fiecare caz medical este validat de echipa de medici voluntari din cadrul Asociației MagiCAMP.

Cum te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Dacă vrei să faci participi la noua ediție a Atelierelor de Idei Unica din data de 24 octombrie, tot ce trebuie să faci este să te înscrii AICI.

Locurile sunt limitate, iar toți cei înscriși intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.

Accesul minorilor este strict interzis. Dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 23 octombrie, ora 17:00

La finalul evenimentului cititoarele vor primi un cadou din partea Revistei Unica și a sponsorului nostru Tesori d’Oriente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter