Despre modă ca business, la Atelierele de idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Marţi seară a avut loc la Institutul Cervantes, o nouă ediţie a Atelierelor de idei Unica, de data aceasta tema fiind „Moda ca business”. Patru femei de afaceri cunoscute le-au povestit participantelor cum au transformat pasiunea pentru modă într-un business.
Una din cele mai apreciate apariţii a fost Dana Rogoz, care a venit la Atelierele de idei Unica în calitate de blogger şi fashion addict. Ea a povestit despre blogul ei de modă, dar mai ales despre cel mai nou proiect al ei, colecţia de plicuri Moon by Dana Rogoz, care a cucerit deja fashionistele din România. Naturală şi pusă pe glume, Dana a mărturisit că ideea colecţiei i-a venit în luna de miere şi că nu i-a fost deloc uşor să-şi pună în practică ideile ingenioase.
Despre modă ca business, la Atelierele de idei Unica
Raluca Vasiliu, designerul din spatele brandului Nalia Varam a cucerit invitatele prin naturaleţea şi sinceritatea ei. A povestit că ideea afacerii i-a venit tot odată cu primii paşi în viaţa de familie. În căutarea pantofilor perfecţi pentru ziua nunţii, Raluca şi-a dat seama că aceştia nu se pot face decât la comandă şi a decis să le ofere tuturor femeilor din România posibilitatea de a avea pantofii comozi şi frumoşi pe care şi-i doresc.
Despre modă ca business, la Atelierele de idei Unica
A treia invitată a Atelierelor de idei Unica a fost Venera Arapu, care  le-a atras atenţia cititoarelor că pasiunea nu e de ajuns atunci când vrei să pui la care un business, fie el şi în domeniul modei. Celebrul designer, a mărturisit că succesul unei afaceri depinde şi de implicare, fler, strategii, promovare. Totodată, ea le-a invitat pe cititoarele Unica prezente în sală să-i viziteze atelierul pentru a vedea cum lucrează un designer celebru.

Despre modă ca business, la Atelierele de idei Unica
Ana Maria Morodan, cunoscut blogger de fashion, a vorbit cititoarelor despre blogul ei, despre stilul ei personal şi despre atuurile necesare celor care vor să-i urmeze exemplul. La sfârşit, Ana ne-a oferit şi câteva sfaturi utile pentru crearea unui stil vestimentar unic.
Despre modă ca business, la Atelierele de idei Unica
Cititoarele Unica prezente marţi seară la Institutul Cervantes au avut parte şi de câteva surprize. Cinci dintre ele, alese prin tragere la sorţi, au participat la un concurs de stil în care au creat ţinute folosinf hainele puse la dispoziţie de echipa Unica şi botinele Ecco Sculptured 75. Premiul întâi a constat într-o pereche de botine Sculptured 75 oferite de Ecco, dar toate participantele au primit cadouri din partea Danei Rogoz, din partea Anei Morodan şi din partea Avon.
Cea mai recentă ediţie a Atelierelor de idei Unica s-a desfăşurat cu sprijinul ECCO, AVON, Insitutul Cervantes, Hotel Cismigiu, Cofetaria Nestor. Cititoarele prezente au avut parte şi de surprize:

Premiul I: Diana Flore – o pereche de botine ecco
Premiul al II-lea: Mihaela Oana Gavrila – un plic MiniMoon oferit de Dana Rogoz
Premiul al III-lea: Alexandra Dragut – un colier oferit de Ana Maria Morodan

De asemenea, Avon a oferit patru premii celor mai norocoase cititoare Unica.  
Vezi mai multe poze de la eveniment în galeria foto!

VIDEO AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter