Dana Rogoz, despre modă ca business la Atelierele de idei Unica

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 12:54

Dana Rogoz a fost şi ea prezentă la Atelierele de idei Unica, unde a vorbit despre colecţia Moon şi despre modă ca business.
Dana Rogoz, a venit la Atelierele de idei Unica în calitate de blogger şi fashion addict.
Ea a povestit despre blogul ei de modă, dar mai ales despre cel mai nou proiect al ei, colecţia de plicuri Moon by Dana Rogoz, care a cucerit deja fashionistele din România.
Dana Rogoz, despre modă ca business la Atelierele de idei Unica
Naturală şi pusă pe glume, Dana a mărturisit că ideea colecţiei i-a venit în luna de miere şi că nu i-a fost deloc uşor să-şi pună în practică ideile ingenioase.
Lansată acum câteva luni colecţia vedetei include genţi tip plic cu feţe detaşabile, care fac din fiecare geantă o piesă foarte versatilă.
Dana Rogoz a fost mereu apreciată de public pentru stil, eleganţă şi o naturaleţe ieşită din comun. Simpatica vedetă, care are şi un blog de modă a lansat recent o colecţie de clutch-uri reprezentative pentru stilul ei, cu feţe interschimbabile.
„”Ideea acestui plic mi-a venit în luna de miere. Mi l-am imaginat din primul moment în cele mai mici detalii. Un plic cu un număr infinit de fețe, mereu diferit și mereu în trend. Pentru că noi, ca și Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneață, pasionala, strălucitoare!”, a declarat Dana Rogoz.
Dana Rogoz, despre modă ca business la Atelierele de idei Unica
Cititoarele Unica prezente marţi seară la Institutul Cervantes la Atelierele de idei Unica cu tema „Moda ca business” au avut parte şi de câteva surprize. Cinci dintre ele, alese prin tragere la sorţi, au participat la un concurs de stil în care au creat ţinute folosinf hainele puse la dispoziţie de echipa Unica şi botinele Ecco Sculptured 75. Premiul întâi a constat într-o pereche de botine Sculptured 75 oferite de Ecco, dar toate participantele au primit cadouri din partea Danei Rogoz, din partea Anei Morodan şi din partea Avon.
Partenereii evenimentului: ECCO, AVON, Insitutul Cervantes, Hotel Cişmigiu, Cofetăria Nestor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter