Business sau fashion? Ambele! Atelierele de idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Parafrazând celebra sintagmă “Business or pleasure”, revista Unica te invită la o nouă ediţie a Atelierelor de Idei Unica, având ca temă antreprenoriatul în domeniul modei.
Din ce în ce mai multe femei au depăşit dragostea pentru haine, accesorii şi pantofi stilaţi, începând să şi câştige bani din pasiunea lor: fie deschizându-şi un mic magazin online, fie creând câteva articole vestimentare pentru prietene sau bijuterii hand-made. Aşa începe totul, apoi pot urma luminile podiumurilor şi bliţurile fotografilor…
Dacă şi tu te numeri printre cele care cochetează cu ideea de a începe o mică afacere în domeniul modei sau chiar ai făcut primii paşi în domeniu ori doar eşti pasionată de lumea creatorilor de modă, dacă şi tu ai fixat Fashion TV în primele butoane ale telecomenzii şi ştii pe dinafară noile tendinţe ale sezonului, e musai să participi la noua întâlnire pe care revista Unica le-o propune cititoarelor sale, în care vei afla o mulţime de secrete din culisele industriei de modă.
Unica le va avea ca invitate pe Dana Rogoz, una dintre cele mai iubite fashioniste de la noi, Venera Arapu, unul dintre cei mai nonconformisti si admirati designeri, Raluca Vasiliu, creatoarea brandului de încălţăminte Nalia Varam şi pe apreciata bloggeriţă de modă Ana-Maria Morodan. Iar lista surprizelor nu se opreşte aici. Cititoarele vor avea ocazia să-ţi testeze veleităţile de stilist într-un concurs de compunere a unor ţinute vestimentare, cea mai reusită combinaţie urmând să fie premiată cu o pereche de botine oferite de ECCO. Şi, deoarece industria modei şi cea a frumuseţii se întrepătrund, în cadrul evenimentului vor fi prezentate şi cele mai noi produse Avon.
Evenimentul va avea loc marţi, 24 septembrie, de la ora 19:00, la Institutul Cervantes din Bucureşti, bd. Regina Elisabeta nr. 38.Tot ce trebuie să faci pentru a participa la Atelierele de Idei Unica este să completezi formularul de înscriere de AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter