Ana Morodan, despre modă şi pasiunea pentru fashion, la Atelierele de idei Unica

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Ana Morodan a fost şi ea prezentă la Atelierele de idei Unica, unde a vorbit despre pasiunea pentru haine, alegerile potrivite în materie de fashion şi despre modă ca business.
Ana Maria Morodan, cunoscut blogger de fashion, a vorbit cititoarelor prezente la Atelierele de idei Unica cu tema „Moda ca business” despre blogul ei, despre stilul ei personal şi despre atuurile necesare celor care vor să-i urmeze exemplul. La sfârşit, Ana ne-a oferit şi câteva sfaturi utile pentru crearea unui stil vestimentar unic.
Ana Morodan, despre modă şi pasiunea pentru fashion, la Atelierele de idei Unica
Ana Maria Morodan a ales să vorbească la Atelierele de idei Unica cu tema „Moda ca business” despre cum este să fii blogger de fashion, cum să alegi hainele potrivite pentru vârsta şi silueta ta, dar şi despre pasiunea ei pentru lumea modei şi haine frumoase.

Ana Maria Morodan a explicat cu multe detalii cum oricine poate alege o singură fustă dintr-un magazin, pentru a nu risipi banii şi a alege numai obiecte vestimentare de calitate, potrivite.
Bloggeriţa a dat şi câteva sfaturi de stil pentru cititoarele Unica prezente la Atelierele de idei cu tema „Moda ca business”.
Ana Morodan, despre modă şi pasiunea pentru fashion, la Atelierele de idei Unica
Cititoarele Unica prezente marţi seară la Institutul Cervantes la Atelierele de idei Unica cu tema „Moda ca business” au avut parte şi de câteva surprize. Cinci dintre ele, alese prin tragere la sorţi, au participat la un concurs de stil în care au creat ţinute folosinf hainele puse la dispoziţie de echipa Unica şi botinele Ecco Sculptured 75. Premiul întâi a constat într-o pereche de botine Sculptured 75 oferite de Ecco, dar toate participantele au primit cadouri din partea Danei Rogoz, din partea Anei Morodan şi din partea Avon.
Partenereii evenimentului: ECCO, AVON, Insitutul Cervantes, Hotel Cişmigiu, Cofetăria Nestor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter