Zodiile care vor cheltui cei mai mulți bani la începutul lui 2023. Pe cine ia pe nepregătite noul an

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 05 decembrie 2022, 11:26

Noul an aduce la pachet, pe lângă schimbări importante în viața nativilor și noi provocări. Dar și cheltuielile vor fi pe măsură. Unele zodii vor cheltui mai mult decât își vor propune, fie pentru că nu își dau seama, fie pentru că vor fi obligați.

2023 va începe cu stângul pentru câteva dintre zodii. După perioada sărbătorilor, când oricum finanțele scad, unii nativi se văd nevoiți să scoată bani din buzunar pentru lucruri neprevăzute.

Topul zodiilor care vor cheltui mult la începutul lui 2023

Astfel, sunt câteva zodii care în primele luni ale noului an vor da bani pentru diverse situații. Dacă unii îi vor cheltui pentru un control medical pe care nu-l prevede, alții vor fi nevoiți să cumpere lucruri pentru locuință sau chiar pentru rude.

Berbecul va cheltui o sumă importantă pentru casă

Nativii Berbec încep bine primele săptămâni ale noului an. După o perioadă, însă, vor trebui să scoată bani din buzunar pentru renovarea locuinței. Apar câteva probleme la care nu se gândesc, iar casa lor va necesita o schimbare majoră.

Aceste lucruri pot fi însă ocolite, dacă vor rezolva din timp micile probleme deja apărute. Sunt și nativi care vor cheltui bani pentru a se muta într-o locuință nouă, chiar dacă acum nu se gândesc la acest aspect.

Citește și:  5 zodii care vor avea noroc de bani în 2023. Nativii Pești vor da lovitura!

Leii scot bani din buzunar pentru problemele de sănătate

Primele luni ale anului 2023 vin pentru Lei cu schimbări majore. La pachet cu câteva probleme de sănătate vin și cheltuielile. Vor fi nevoiți să facă mai multe analize, apoi să urmeze o perioadă scurtă de tratament pentru a scăpa de afecțiunile care le vor da bătăi de cap.

Nu este însă nimic grav, toate problemele lor se vor rezolva, chiar dacă acest lucru necesită cheltuirea unei sume importante de bani

Citește și: Top 3 zodii care vor străluci în luna decembrie. Nativii care vor avea parte de noroc neașteptat

Fecioarele vor cheltui pentru a-și vizita rudele

Dacă nu vor cheltui pentru casă, haine scumpe sau călătorii extravagante, Fecioarele vor scoate bani din buzunar pentru a fi alături unei rude sau unei persoane extrem de apropiate de ei.

La nevoie, vor urca în tren și vor merge să le fie alături celor care le solicită sprijinul. Acest lucru implică și cheltuirea unei sume importante de bani. Pe lâbgă costurile pentru transport, pe parcurs, vor apărea și mai multe cheltuieli neașteptate.

Se rezolvă totul în timp de câteva zile, iar apoi persoana pentru care ați făcut acest sacrificiu nu doar că vă va fi recunoscătoare, ci vă va și întoarce ajutorul înzecit.

Citește și: Zodii lovite de ghinion în dragoste! Nativii care se despart în 2023 și suferă din iubire

Scorpionii vor cheltui bani mulți, fără să își dea seama

Dacă Fecioarele îi vor ajuta pe alții, Scorpionii vor fi puțin mai egoiști. Vor cheltui în prima parte a anului 2023 mult mai mult decât în ultimele șase din anul 2022. Pentru a-și face orice plăcere vor scoate din buzunar bani mulți, însă fără a-și dea seama de acest lucru.

Se vor trezi la realitatea abia când își vor finaliza lista dorințelor și vor regreta în primă fază ceea ce au făcut. Cu toate acestea, după o vreme se vor resemna, iar cel mai important lucru este că vor rămâne cu amintiri extraordinare pe care lo vor putea povesti nepoților.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Nativii Rac și banii pentru organizarea nunții

În zodia racilor bat clopote de nuntă. Iar aceste clopote de sună și a cheltuieli. Deși acum nu se gândesc să facă pasul cel mare, unii nativi Rac vor lua o decizie importantă la începutul noului an. Prin urmare, fie că vor cere pe cineva în căsătorie, fie că vor fi ceruți în căsătorie, cei din zodia Rac se pregătesc de nuntă

Va fi un haos în mintea nativilor în primele luni ale lui 2023, iar gândurile lor vor fi doar ca totul să arate perfect în ziua cea mare. Pentru asta va trebui să cotizeze semnificativ. În sprijinul lor vin însă și câteva rude care le vor oferi sprijin financiar și moral.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter