Zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2023. Nativii care pot primi o cerere în căsătorie

De Unica.ro, pe

Patru zodii vor fi extrem de norocoase în dragoste în 2023. Astrele favorizează sectorul iubirii și vor avea parte de momente de neuitat, pline de pasiune și romantism. Și cei singuri vor avea șansa să își întâlnească sufletul pereche.

După ce am văzut care sunt cele trei zodii vor fi lovite de ghinion în dragoste în 2023, ne îndreptăm atenția către nativii care se vor bucura de iubire, pasiune, romantism, înțelegere și fericire în viața amoroasă. Iată care sunt cele patru zodii cu cel mai mare noroc în dragoste în 2023, potrivit astrotalk.com.

Vărsător, printre zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2023

Nativii Vărsător încep anul 2023 sub semnul pasiunii. Cei care sunt într-o relație de lungă durată vor simți mai multă atracție pentru persoana iubită și vor fi mai dispuși să își dezvăluie sentimentele, să facă declarații de dragoste sau gesturi romantice și să readucă pasiunea în cuplu. De asemenea, se vor bucura de o conexiune mai profundă cu persoana iubită. Sunt și nativi care se pot despărți chiar în prima parte a anului, dacă relația lor nu este prea stabilă. Dar nimic nu este întâmplător, pentru că cei singuri vor avea toate șansele să își întâlnească sufletul pereche în 2023 și să se bucure de o dragoste ca în povești.

Nativii Balanță se bucură de stabilitate în viața amoroasă în 2023

Prima parte a anului le poate aduce nativilor Balanță conflicte în viața de cuplu, dar lucrurile se vor redresa pe parcurs și vor simți că toate aceste provocări i-au ajutat să se apropie mai mult de partenerul de viață, să-l cunoască mai bine și să-și consolideze relația de cuplu. Dragostea va fi mai intensă și legătura cu persoana iubită mai puternică. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere de cineva cunoscut prin intermediul unui prieten sau în cadrul familial.

Citește și: 4 zodii care încep anul 2023 cu dreptul. Taurii și Scorpionii, printre nativii care se vor bucura de protecție divină!

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Racii și Vărsătorii, printre nativii vizați!

5 zodii care vor avea noroc de bani în 2023. Nativii Pești vor da lovitura!

Care vor fi lunile tale norocoase în 2023, în funcție de zodie. Niciun obstacol nu le va sta în cale nativilor zodiilor de aer

Nativii Rac pot lua decizia să se căsătorească în 2023

Nativii Rac care se află în relații de multă vreme vor simți influența pozitivă a aspectelor astrologice în viața lor amoroasă chiar de la începutul anului. Vor avea parte de o legătură mai puternică cu partenerul de cuplu, de romantism și pasiune. Relația lor va fi de nezdruncinat, iar atmosfera în familia lor va fi una plină de armonie. În 2023 unii nativi pot primi cererea în căsătorie sau pot lua decizia de a-și mări familia cu un copil. Și cei singuri vor beneficia de sprijinul astrelor pentru a găsi persoana potrivită.

Leii, printre zodiile care vor avea parte de stabilitate și armonie în cuplu

Viața amoroasă a nativilor Leu poate fi destul de tumultoasă. Chiar dacă își pun sufletul pe tavă atunci când iubesc, sunt impulsivi, posesivi, exigenți atunci când vine vorba de relațiile romantice, iar asta le poate aduce probleme cu persoana iubită. Dar pentru că vor beneficia de susținerea lui Jupiter în sectorul iubirii, se vor bucura de mai multă stabilitate și maturitate, iar asta îi poate ajuta să-și consolideze relația de cuplu în 2023. Vor lua mult mai în serios acest capitol al vieții lor, iar acest lucru poate veni cu decizii importante legate de planurile de viitor în doi. Mai pasionali și mai romantici, nativii acestei zodii vor forma o conexiune mai puternică cu partenerul de viață și își vor trăi iubirea la un nivel mult mai profund.

Sursă foto: Shutterstock


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter