Horoscop: Cum îl înşeli fără să-şi dea seama, în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 17:47

Racul şi Capricornul îşi dau seama imediat dacă sunt înşelaţi, pe când Leul şi Săgetătorul sunt prea preocupaţi de propria persoană ca să vadă indiciile.

Berbec

Dacă e ocupat cu altceva, Berbecul poate să fie înşelat ani de zile fără să-şi dea seama. Îi place să aibă mereu câte ceva de descoperit, de explorat şi îşi găseşte periodic astfel de ocupaţii noi. De obicei este atât de absorbit de ele încât nu vede ce se întâmplă cu femeia de lângă el. E uşor de înşelat, mai ales dacă ai grijă să-i oferi chiar tu lucrurile care îl ţin ocupat.

Taur

Dacă alţi bărbaţi intră la bănuieli când te văd foarte aranjată, cu gândul că te-ai făcut frumoasă „pentru altul”, cu Taurul nu vei avea această problemă. Lui îi place să te vadă aranjată şi te va încuraja să o faci. Deci din acest punct de vedere nu vei avea probleme cu el. În schimb, taurul nu prea cunoaşte noţiunea de intimitate în cuplu, aşa că să nu te miri dacă îţi verifică telefonul sau buzunarele. Dacă nu eşti atentă se prinde repede că-l înşeli.

Gemeni

De obicei, nativul din Gemeni se plictiseşte într-o relaţie destul de repede şi îşi caută alte distracţii. Dacă ai o căsnicie de ani de zile cu un Geamăn, probabil ai observat că are cu totul alte pasiuni şi alte preocupări decât ale tale. Şi cum nu prea e acasă, devine uşor să-l înşeli şi uneori chiar necesar, din moment ce nu prea te bagă în seamă.

Rac

E foarte greu să-l înşeli fără să-şi dea seama pentru că în general nativul din Rac are relaţii foarte strânse şi petrece mult timp cu partenera. Probabil că şi dacă ai vrea să-l înşeli nu ai avea cum, doar e cu tine aproape non-stop. Nu e vorba că ar fi excesiv de gelos, dar pentru el o relaţie înseamnă apropiere maximă, pasiuni comune şi mult timp în doi.

Leu

E atât de absorbit de propria persoană încât cu greu îşi dă seama când e înşelat. Să fii mereu cel mai bun, cel mai frumos, cel mai lăudat nu e uşor şi necesită destul timp şi energie, aşa că Leul nu are când să stea cu ochii pe partenera lui ca să-şi dea seama dacă are sau nu alt iubit. Când vrei să-i distragi atenţia oferă-i câteva laude şi va uita orice bănuială.

Fecioară

Nativul din Fecioară este adesea înşelat pentru că femeile se satură să fie mereu perfecte şi caută să se relaxeze în braţele altora. Cere prea mult de la parteneră şi nimeni nu poate face faţă unei asemenea relaţii. De obicei îşi dă seama rapid când este înşelat pentru că ajunge să-şi cunoască iubita foarte bine în timp scurt şi o „citeşte” cu uşurinţă.

Balanţă

Boemul bărbat Balanţă trăieşte într-o lume a lui unde totul este perfect şi oamenii sunt corecţi 100%, aşa că nici prin cap nu-i dă că l-ai putea înşela. Pentru el nici nu există această posibilitate, aşa că nu te va bănui şi nici când devine evident nu va vrea să creadă. Ca să nu te prindă, trebuie doar să fii puţin atentă.

Scorpion

E un iubit aproape perfect, aşa că probabil nu va fi nevoie să-l înşeli. Iar dacă o faci, ţine cont că va suferi teribil, iar răzbunarea lui va fi cruntă. Dacă e lângă tine înseamnă că te iubeşte cu toată fiinţa lui.  E greu să-l înşeli fără să-şi dea seama pentru că te cunoaşte bine şi ştie când se întâmplă ceva cu tine. Sngura posibilitate ar fi să-i oferi în continuare sex mult şi de calitate – e posibil să fie orbit de pasiune şi să nu-şi dea seama că e înşelat.

Săgetător

Libertinul Săgetător nu va observa când e înşelat nici dacă semnele sunt foarte evidente. E prea ocupat să se bucure de libertatea lui  – pe care sigur i-o oferi, altfel nu ar sta lângă tine – şi poate nici măcar nu-i pasă dacă mai ai şi pe altcvineva atâta timp cât el nu are de suferit din cauza asta. Libertatea pe care o cere este gata să o şi ofere partenerei de viaţă.

Capricorn

Este corect, te respectă şi vrea acelaşi lucru de la tine. Să fie înşelat e singurul lucru pe care nu îl iartă şi chiar dacă pare sigur pe sine, se teme foarte tare de asta şi e cu ochii în patru după semne care te-ar putea da de gol. Nu ai cum să-l înşeli fără să-şi dea seama. Probabil că în secret îţi verifică telefonul şi geanta în fiecare seară.

Vărsător

E foarte comunicativ şi probabil că şi tu eşti la fel din moment ce stă lângă tine. Tot discutând a ajuns să te cunoască bine şi îşi dă seama imediat dacă ceva nu e în regulă. În plus, se pricepe la arta conversaţiei şi la lmbajul non-verbal aşa de bine încât e posibil să scoată de la tine unele indicii fără să-ţi dai seama.

Peşti

Romanticul nativ din peşti e mai tot timpul cu capul în nori. Trăieşte într-o lume a lui, unde tu eşti perfectă, relaţia voastră e perfectă şi toţi oamenii sunt sinceri ca el. Nici prin gând nu-i trece că ar putea fi înşelat, aşa că e greu să-şi dea seama. Totuşi dacă indiciile sunt prea evidente chiar şi pentru el să ştii că nu te va ierta niciodată.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter