Zodii ghinioniste în dragoste în luna februarie! Patru nativi se pot despărți înainte de Ziua Îndrăgostiților

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 10:42

4 zodii vor fi ghinioniste la capitolul dragoste în prima parte a lunii februarie. Contextul astrologic poate aduce tensiuni în cuplu și le poate da nativilor planurile peste cap. Acești se pot despărți de partenerul de cuplu chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Pentru 4 zodii, începutul lunii februarie va fi unul foarte tensionat în ceea ce privește planul amoros. Pot apărea tensiuni, conflicte, răsturnări de situație, care să determine o despărțire chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Nativii Leu, Capricorn, Vărsător și Pești se pot aștepta la o perioadă complicată în ceea ce privește dragostea.

Leu, una dintre cele 4 zodii ghinioniste în luna februarie

Aspectele astrale care se vor forma în sectorul iubirii nu vor fi deloc favorabile pentru nativii Leu. Prima parte a lunii februarie va veni cu provocări și momente extrem de tensionate. Pot apărea blocaje în comunicare, confuzii, neînțelegeri, care să destabilizeze relația de cuplu. Tensiunile se pot transforma în adevărate conflicte, iar nativilor le va fi greu să ajungă la un acord cu persoana iubită. De aici până la despărțire ar putea fi un drum foarte scurt.

Astrele îi îndeamnă pe Lei să aibă grijă la modul în care se exprimă. Să analize cu atenție situația și să nu ia decizii nervi dacă nu vor să petreacă singuri Ziua Îndrăgostiților.

Ghinion vor avea și nativii care nu sunt într-o relație de cuplu. Șansele ca ei să înceapă o poveste de dragoste vor fi destul de slabe.

Citește și: Patru zodii norocoase în luna februarie 2023. Au succes pe toate planurile. Nimic nu le stă în cale

Capricornii au șanse să rămână singuri până la Ziua Îndrăgostiților

Printre cele 4 zodii care pot ajunge la o despărțire în luna februarie se numără și zodia Capricorn. Contextul astrologic va impacta sectorul relațiilor lor și poate aduce tensiuni, dialoguri neplăcute, neînțelegeri între nativii Capricorn și persoana iubită. Starea lor afectivă va fi amplificată de aspectele care se vor forma și se pot confrunta cu un tumult emoțional intens. Pot fi cuprinși de îndoieli, frământări, regrete, care să le afecteze relația cu partenerul de cuplu.

Este posibil ca nativii să aducă în discuție situații din trecut care i-au nemulțumit și pe care nu mai sunt dispuși să le treacă cu vederea. Dacă ceva i-a rănit, vor fi greu de convins să mai acorde o a doua șansă relației.

Cu toate acestea, sunt sfătuiți să amâne deciziile importante pentru o perioadă în care emoțiile se vor mai domoli și vor avea mai multă claritatea mentală.

Nativii Vărsător pot avea parte de răsturnări de situație

Nativii născuți în zodia Vărsător se pot aștepta la tot felul de provocări și schimbări de situație în prima parte a lunii februarie. Dacă au pus la cale vreo surpriză pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților, se pot aștepta la amânări, întârzieri, neînțelegeri. Nu este exclus ca persoana iubită să îi anunțe că are alte planuri la care nu vrea să renunțe.

Viața de cuplu va fi zdruncinată de aspectele astrologie care se vor forma în sectorul iubirii. Pot apărea gelozii și reproșuri care să îi rănească sau să rănească sentimentele partenerului de cuplu. Dacă astfel de probleme sunt mai vechi, șansele să apară o despărțire în această perioadă sunt mari.

Astrele le recomandă le recomandă să fie prudenți și să încerce să își stăpânească impulsivitatea.

Citește și: Mariana Cojocaru, horoscop pentru anul 2023. Previziuni astrologice pentru cele 12 zodii

Pești, una dintre cele 4 zodii care pot suferi din dragoste

Și zodia Pești face parte dintre cele 4 zodii care se lovesc de ghinion în dragoste în februarie. În prima parte a lunii, nativii se pot confrunta cu anumite provocări pe plan amoros. Poate simți plictiseală, îndoieli, iritare, iar asta le poate afecta serios relația de cuplu. Pot cădea pradă tentației de a flirta cu altcineva sau chiar de a avea o aventură. Totodată, este posibil să afle că ei au fost cei înșelați.

Odată ce apele au fost tulburate, le va fi greu să restabilească conexiunea cu partenerul de viață. Nu este exclus să ajungă la concluzia că o despărțire este singura soluție pentru a pune capăt suferinței.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter