Zodii de care să te ferești în 2023. Ei sunt nativii nocivi ai zodiacului

De Ovidiu Cojocaru, pe

Zodii de care să te ferești în 2023. Cu toții ne dorim să avem lângă noi persoane loiale, pe care să ne putem baza și care să ne fie alături și să ne iubească necondiționat. Este important care sunt oamenii pe care îi avem alături și cui permitem să se apropie de noi.

Așa că ar fi bine să știm pe cine să evităm. Află cu ce zodii nu ar trebui să te încurci în anul 2023 și cu cine nu trebuie să ai de a face deloc, pentru că oricum o vei da, nu va ieși bine.

Zodii de care să te ferești în anul 2023

Berbecul este una dintre cele mai conflictuale zodii ale horoscopului. Întotdeauna se contrazic cu ceilalți și caută orice mijloc prin care să poatăiieși în evidență. În prezența unui nativ Berbec, nu te vei putea manifesta niciodată așa cum dorești. Va încerca cu orice preț să te distragă și să reușească să nu te lase să ajungi acolo unde îți dorești.

Berbecul nu se bucură, de cele mai multe ori, de reușitele celui de lângă el, chiar dacă experiențele bune din viața lor nu contenesc să apară. Uneori sunt extrem de invidioși și au impresia că ei sunt cei mai buni, chiar dacă în realitate nu pot dovedi acest lucru.

Citește și: 3 zodii care au parte de surprize în primele luni ale anului. Nativii care încep 2023 sub semnul norocului și al aventurii

Nativii Balanță par oameni buni la prima vedere. Sunt cu adevărat distractivi, amizanți și dau o stare de bine celor cărora îi înconjoară. În schimb, nu te prea poți baza pe Balanțe. Sunt visători și de cele mai multe ori nu se pot concentra asupra lucrurilor importante, care contează cu adevărat. Acest lucru îi face să se încadreze în lista „zodii de care să te ferești în 2023„.

Nativii cu care nu ar trebui să ai de a face în 2023

Balanțele nu sunt persoane rele, dar nu pot lua în serios aspectele importante ale vieții și nici nu te poți încrede în faptul că vor sări să te ajute într-o situație limită. De cele mai multe ori te vor lăsa baltă, pentru că nu le pasă.

Vărsător este zodia care întotdeauna consideră că este superior tuturor. Devine astfel unul dintre nativii trecuți pe lista „zodii de care să te ferești în 2023”. Vărsătorii nu consideră că oamenii din jurul lor se pot ridica la nivelul așteptărilor pe care le au, lucru din cauza căruia au fost foarte multe de pierdut.

Chiar dacă sunt persoane inteligente, cu care ai ce discuta și pot susține o discuție coerentă, nu este suficient. Superioritatea pe care o au față de ceilalți îi face să fugă de ei.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru anul 2023. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

Peștii sunt cei mai impulsivi nativi ai zodiacului. Un Pește nu gândește niciodată înainte să vorbească și aruncă cu tot felul de cuvinte grele. Deși ulterior regretă cuvintele spuse, nu își dau seama și repetă greșeala din nou și din nou. În plus, uneori sunt mult prea ironici și fac glume pe seama prietenilor doar pentru a atrage atenția, deși oamenii nu apreciază astfel de gesturi.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter